Акад. Петър Иванов от БАНи Изригна: ПАНДЕМИЯ НЯМА, ЗАРАЗАТА Е ИЗМАМА! Мразя ви, Лъжци Мръсни!

Братя, не им слушайте лъжите, измамите и заплахите на ония глупаци от НОЩ и от Правителството. Ето ви истината за „пандемията“ към 12 април, 2020 г.

Сравнете данните за смъртността (в %) на:

• САЩ и Русия;
• Франция и Германия;
• Великобритания и Италия;
• Китай и България;
• Турция и Гърция;
• Алжир и Виетнам.

И ще видите удивителни факти, които, ако можете да разсъждавате, ще ви помогнат да си направите самостоятелно някои важни изводи, без да се поддавате на мръсните и лъжливи внушения на Борисов и нацисткия му щаб НОЩ с женоподобния генерал. И ще ви стане ясно, че НЯМА НИКАКВА ПАНДЕМИЯ!

Приказките за „хладилните камиони с трупове“, „претъпканите морги“ и „масовите гробове“ в САЩ са за идиоти. И към днешна дата смъртността у нас е доста по-висока от тази в Америка (4,3% към 3,9%). А у нас починалите от коронавирус са едва няколко десетки.

Злорадството и злобарските подмятания за Русия, колко били зле там властите, как се паникьосали и пр., съвсем не отговарят на истината. Руските епидемиолози в момента са в ступор и се чудят какво му е опасното на този вирус. Изследват, наблюдават и все повече недоумяват. И единствената причина за мерките там е, че откъм Запад някакви ненормалници обявиха този вирус за „убиец“. Месеци в изследване ще минат преди да стане научно и категорично ясно, че не е така.

Хвалбите на Борисов как бил ни спасил пък дори не ми се коментират, толкова са тъпи и нагли. Няма как да спасиш някого от пандемия, която не съществува.

ГАДНИ, ПРОСТИ, НАХАЛНИ, АЛЧНИ И КРАДЛИВИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ УПРАВЛЯВАЩИ ГЕРБАДЖИИ, ЕВНУХОИДНИ ГЕНЕРАЛИ, КОНЮНКТУРНИ ДОКТОРЧЕТА — МИЛИОНЕРИ, БАНКЕРИ — ИЗМАМНИЦИ, ГЛУПАВИ КРЯКАЩИ МИСИРКИ И ХЕКИМЯНЧЕТА, ДА ВИ КАЖА:

АЗ СЪМ СТАР, НА 75 ГОДИНИ.
НО И АЗ, И СЪНАРОДНИЦИТЕ МИ НЕ СМЕ ЖИВОТНИ… ЧЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ С НАС КАТО С КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ, РОБИ И ДОБИТЪК!

НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ СТИГМИРАТЕ, МАЛТРЕТИРАТЕ И ДИСКРИМИНИРАТЕ!

НИЕ СМЕ НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, А ВИЕ СТЕ ПЪТНИЦИ!

ДИКТАТУРАТА, КОЯТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ СПУСНЕТЕ, НЕ Е ГРИЖА ЗА ЧОВЕКА, А ГЕНОЦИД!

МРАЗЯ ВИ, ЛЪЖЦИ МРЪСНИ!

ТЪРПЕНИЕТО МИ СВЪРШИ! Skandalno.net

Шефът на Демографския институт към БАН Петър Иванов, във Фейсбук

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНи)

ЕТО И ПРИЛОЖЕНИТЕ ОТ НЕГО ТАБЛИЦИ ЗА СМЪРТНОСТТА В ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИ:

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

Снимка на Petar Ivanov.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Мдааа, като за начало академик на БАН ??? Да ама неее !!! “ На места се изписва с титлата „академик“ придобита от сдружението с нестопанска цел Българската академия за наука и изкуства (БАНИ), където е директор на Демографския институт.“ З А Щ О ???
    Кибик Блаже

    • Какво „Защо“, бе тъпанар? БАНИ е новото наименование на БАН. Половината учени от БАН се прехвърлиха там, понеже любимият ти Бойко ги остави без препитание. Сега БАНИ е вторият БАН и е същото като ВИТИЗ и НАТФИЗ. Хем не знае туй Блаже, хем внушения иска да отправя. Неграмотно говедо такова.

    • Простако, академикът е известна и уважавана личност! Жалко, че не си в час!

  2. Адмирации за академик Петър Иванов! Ерудиран честен, Човек!

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ. АКАДЕМИК. ПЕТЪР. ИВАНОВ. ГОРДЕЕМ. СЕ. С. ВАС. ИМАТЕ. НАРОДНАТА. НИ. ОБИЧ. И. ДОВЕРИЕ.

  4. БЛАГОДАРЯ ВИ! ПОКЛОН ПРЕД ВАС, ЧЕ КАЗВАТЕ ИСТИНАТА!ЕДИН ОТ ОСТАНАЛИТЕ МАЛКО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! ! !ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ,ТАКИВА ХОРА НА КОИТО НИЕ НАИСТИНА ВЯРВАМЕ ! С УВАЖЕНИЕ И ДОВЕРИЕ – ДЪЛБОК ПОКЛОН!

  5. Дядо Петре, като дрънкаш глуопости вярваш ли си? Защо не вземеш да отидеш в някоя инфекциозна болница в Италия, Испсния, Англия, Франция, Белгия или Холандия са помагаш на санитарите?!

  6. Статията предизвиква много размисли в най-различни посоки. Лично аз като акран по възраст на автора, като „идеална“ статистическа извадка от „лошия матрял“, като „социално говедо“ съгласно определенията на микрофонодръжките на Плевньо, искам наивно да попитам – Къде е в момента, правилната ни реакция към думите на един достоен българин – Доцент Мангъров, изречени в най-тежкото време – началото на тази измама? Този човек, честно и смело сподели с всички нас своето разбиране по въпроса. То се оказа не само абсолютно правилно но и изпреварило масовото осъзнаване с две години! Само дето не го разкъсаха публично! За мен такива хора са визионери. поклон пред този смел човек!Той заслужава всенародно признание и изключителен способ за награждаване! Но честния човек си личи и по това – не се стреми на всяка цена да осребри качествата които има за разлика от управляващите ни в момента, за разлика от генералите в НОЩ , едноръките „рицари“ и т.н. и т-.н. Изводите за мен се ясни – да се готвим за новото упражнение на Мелинда Гейтс и една „фонка“ и да събираме пари за нови ваксини,които след това ще изхвърляме!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *