Ай, сиктир, бе, Борисов! 1300 г. НАТО ли ни пази, НАТО ли воюва за вярата, за народа и за държавата ни?!?

Премиеринът български ходил на „опознавателна разходка“ по американския самолетоносач „Хари Труман“.

И не пропусна, съвсем естествено, да се тагне оттам- ухилен като зелка в компанията на посланичката на… Мустафата, де! (на снимката долу)

Бойко Борисов, Херо Мустафа и Зоран Заев на самолетоносача „Хари Труман“

И коментира, че сигурността на България била гарантирана само в рамките на НАТО! Ай, сиктир, бе! 1300 години НАТО ли ни пази, НАТО ли воюва за вярата, за народа и за държавата ни? Какви ги вършиха през това време САЩ и те ли ни освободиха от османско иго?

Или по-скоро бомбардираха мирна София по време на Втората световна война! Борисов, знам те, че общата ти култура е нулева, затова някой от малцината недотам прости около теб да ти каже колко цивилни невинни жертви сме дали под бомбите на твоите приятели, с които сега се гушкаш. Аз не забравям! Винаги помня враговете ни!

А ти вземи, прочети Хари Труман какви ги е вършил. Точно този US-президент е инициаторът за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Стотици хиляди, включително жени, деца и бебета, лежат на съвестта на този убиец. Ти обаче гордо развяваш селфита от чужд военен самолетоносач, кръстен на този убиец.

Малко самоуважение нямаме ли, бе Борисов?

Премиерът ни е национален предател, излага ни навсякъде, тика ни в ситуации, от които България само губи, прави ни преден фронт на НАТО. А ние си гледаме реалити шоута и се дърлим коя партия преди петдесет години какво била направила. Или преди 20, все тая.

Докато не се обединим срещу предателите-еничари, не само няма да излезем от катастрофата, но и ще залезем окончателно като народ. Може и да остане територия, наречена България, но без българи. Skandalno.net

Адв. Елена Гунчева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ПРОСТ ТЪП МАЛОУМЕН МАФИОТ БЪЛГАРОУБИЕЦО БОРИСОВ ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И ОТВРЪЩЕНИЕ ЩЕ ТЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ КАТО КУЧЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  2. Вън от НАТО и ЕС, преди са изчезнем като народ! Божеее, мафиот,тъпа мутра, престъпник-премиер?! Тиква начело на държавата ни??? Срам, позор!

  3. ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ БЪЛГАРОУБИЕЦО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В ЧУЖБИНА НА ПРИЦЕЛ СИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *