Адреналинката Вики – любовница на Хамстера! Вярно или не! Виж тук:

ВикиАндреналинката Вики с изненада научила, че името й е спрегнато в чутовен  се*с скандал от жълт вестник.

В статията се разказвало за сексуалните подвизи на известния в ъндърграунда  „герой“ Хамстера, а за негова държанка се спрягала именно тя, оплака се Вики  в ефира на Нова телевизия. Нейни приятелки й звъннали да я питат вярно ли е и тя побързала да си купи вестника и да го прочете.

Бях много изненадана. В текста не ставаше въпрос за мен, името ми никъде го нямаше, но пък на централната снимка към статията се мъдрех самата аз. Видно беше някаква грешка или някаква огромна провокация. Близките ми и приятелят ми бяха шокирани и искаха да пусна опровержение. Самата аз бях много стресната и в началото не можех да реагирам. В статията наистина става въпрос за друго момиче, но на снимката съм аз и няма как да не се позная, няма как и другите да не ме познаят.

Това е доста сериозен удар върху имиджа ми, върху семейството ми, върху приятеля ми, фирмата, в която работя и предаването, в което участвам, жалва се нарочената за любовница на Хамстера.

От вестника си признали,че са сгрешили. Виновен бил Гугъл. Когато пуснали в търсачката името на другата жена, излязла снимката на Вики, а двете много си приличали. Дежурният редактор не обърнал внимание и сложил грешната снимка.

В другия брой щели да й поднесат извинения.

Кел файда, ядосва се Виктория. Изтипосаха ме пред цяла България, а аз сега трябва да доказвам на всички, че нямам сестра.

https://youtu.be/rX9oT4n1u9o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *