Авдеевка е пред обкръжение, Бахмут е напълно обкръжен! Защо Пригожин излъга, че не му достигат снаряди! Сводка от Фронта на 22.03.23 г. (С ВИДЕО)

Авдеевка е пред обкръжение, Бахмут е напълно обкръжен! Защо Пригожин излъга, че не му достигат снаряди! Сводка от Фронта на 22.03.23 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/jGsqOtVM2SQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Нещо не ми е ясно,снощи по една от телевизиите предадоха че,Зеленски е пристигнал в Бахмут да надъха войниците си!?Е,при положение че,от доста време Бахмут е обкръжен и пътищата водещи към него са под постоянен обстрел на Руската артилерия,тоя от къде е минал?

    • Байдън от къде мина за да отиде в Киев да говори на украинците, че САЩ няма да позволят на Русия да победи и след това спокойно да пропътува с влак през половин Украйна до Варшава. Договорняк му казват на това руснаците и обикновените хора „много обичат“ такива неща.

  2. Бай Пън пак падна от стълбата на самолета във Варшава и си удари лошо главата,затова ги говори тея глупости гледайте Американската комедия Смотаняци на живо в реалния живот в главната роля Бай Пън

  3. Кой пише тези глупости тук.Гледам данни за фронта в Украйна почти всеки час. Това са лъжи .За сега Бахмут /Артьомовск / не е обкръжен напълно. Може така да стане или да ви се иска да стане това но за сега не е така…

    • Кви глупости те гонят бе, анонимния? Има един селски път само, който води до Бахмут- разкалян до колене, непроходим дори за верижни машини и прострелван по половината си протежение до Часов яр от руската артилерия, която на места е на по-малко от 3 км. от този т. нар. път – целият осеян с разбити танкове, камиони, коли и камари от трупове на опитали се да го преминат украински войници. Гледай видеата в телеграм, бе, дебил. И ни убеждаваш, че наркомана, дето в Киев се крие в бункер, го е пропътувал тоя „път“, за да раздава някви медали ли, бе?!? Ха-ха-ха. И забележи къде ги раздал медалите- в центъра на Бахмут, в завод АЗОМ, който наполовина е превзет от Вагнерите и в момента там е най-големия ад. Още един път – Ха-ха-ха.

  4. Абе кво Спорите?Само Вижте кой е Автора и ВСИЧКО Е ЯСНО! ПЪЛЕН ФЕЙК!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *