Шойгу: Два дрона, които се опитаха да ударят Севастопол, бяха унищожени от момичета военни

Два от трите дрона, които сутринта се опитаха да ударят обекти в Севастопол, бяха унищожени от момичета военнослужещи. Това съобщи руският министър на отбраната Сергей Шойгу, предаде ТАСС.

„Днес от 4 сутринта до 5 часа 56 минути бе направен опит за поразяване с безпилотни летателни апарати на наши обекти в Крим в Севастопол. И трите апарата са унищожени. (…) Два от апаратите са унищожени от старши матрос от договорната служба Марина Александровна Фалеева и главен старшина Целуйко Татяна Виталиевна“, каза Шойгу на заседание на колегията на военното ведомство.

Сергей Шойгу възложи момичетата да бъдат представени за награда и да им бъде издадена парична премия за унищожаване на съоръжения на противника.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Британоварварите се гаврят с вас, докато вие си играете да дроносвалячи, вместо да ги запукате със Сармати.
    Чак като ти влети дрона в задника ли ще се усетиш бе таборетко?
    Наглосаксонското дяволско семе от векове знае, че православните сме меки китки и не се спира пред нищо.

    • Човекът не е ходил в казарма, не му вързвай кусур.Министър на отбраната на ТАКАВА държава, но не е карал редовна военна служба – това е.

      • Знам това, но едва ли е единствената причина за гаврата с Русия и руският народ. Проблема изглежда е комплексен и са тръгнали по пътя на България и българите.
        Наглосаксонското дяволско семе разбира само от бой и трепане казваше дядо ми….

  2. Мир, който ражда престъпления, жестокости, хитреци, крадци, убийци, безполови същества………. е много по-голяма зло от войната. Войната всъщност ще донесе мир. Ако се разминем с нея и останем колония и роби на наглосаксонците – българите и България ще изчезнат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *