Румен Радев с голям грях към България! Вижте кой го нападна!

9

Моят призив към президента Радев е да бъде обединител на нацията, а не да ни пречи да управляваме държавата.

Това заяви Цветан Цветанов веднага след интервюто на президента по БНТ.

Той призова Радев  подкрепи „централния нападател“ в отбора на България Бойко Борисов. Всички  видяхме, че той може и знае как да ръководи държавата и да я води напред. В неговите ръце от бедна страна, се превърнехме във фактор на Балканите и ЕС и всички ни уважават, каза първият физкултурник на ГЕРБ пред „Фокус“.

Той  разкритикува казаното от президента Румен Радев пред зрителите на БНТ, защото не говорил за успехите на ГЕРБ, за постигнатото, не е проявил достатъчно ентусиазъм, не е оценил Борисов и неговите заслуги за правилния път, по който е поела България и благоденствието, в което вече живее.

Ако БСП  го бяха сторили, веднага щеше да ги похвали, каза сърдито Цецко и насочи пръст към президента с думите:  това е интервю, в което той говори за всичко друго, само не и за основната задача на президентската институция – обединение на нацията и не се показа като човек, който да олицетворява нацията като неин обединител.

„Той не засегна темата, с която толкова се гордеем – европредседателството ни ,  за Западните Балкани, където Борисов постигна големи успехи, за възхода, който е постигнат днес от страната ни  заради издействаните от ГЕРБ  еврофондове, дори не спомена заслугата на премиера, че осигурил преди няколко дни  739 млн. лв. за автомагистрала „Струма“ и вече средствата били  преведени.

Той не отчете нищо, което е направил Борисов тази година за държавата.

Това аз го тълкувам като завист  към успехите на Борисов и това, че всъщност президентът не се чувства комфортно, като не прави нищо забележимо за страната, затова омаловажава направеното от ГЕРБ и търси умишлен сблъсък за всичко, направено от нас, каза тежката си дума Цветанов.

Ех, Цецко!

Самозабравихте се!

Президентът не се казва вече Росен Плевнелиев и не говори за ГЕРБ.

Той говори за България.

Свиквайте!

Неговата задача е не да хвали хората, довели ни до ръба на пропастта, не да прави паметник на Вожда, а да потърси на каква цена са построени няколко лота магистрали и кой колко е откраднал от еврофондовете. Да се бори с корупцията, нещо, което го спирате по всякакъв начин да направи, а ЕС иска от нас точно това. Да спрем да крадем.   За да живее народът по-нормално, а офшорните ви сметки да не се пукат по шевовете.

Да, той е обединител на нацията, но вие адски му пречите да я обедини.

Придворните ви сайтове, а сега и ти, влязохте в открита война с него.

А ГЕРБ какво прави, за да обедини нацията?

Воюва с над два  милиона българи, гласували за Радев.

Защо?

Защото Борисов не понася някой, който да има по-висок рейтинг от него.

Срамота, Цветанов!

Гледайте си кражбите и евтиния асфалт и преговорете конституцията.

Работата на президента е да работи за интересите на България, а не на ГЕРБ.

Или вие вече се имате за България?!

 

Жалко…

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. Всеки,който се самозабрави
  рано или късно сам ще се удави,
  страната,разберете,не ви е бащиния,
  какво да стане,Цецко,ще решиме НИЕ.

 2. БОРИСОВ И ШАЙКАТА ГЕРБ ОТВЕДОХА БЪЛГАРИЯ С НАРОДА В АДА МАХАЙТЕ СЕ БОКЛУЦИ ВИЕ СТЕ ПОЗОР ОТ 1 ЯНУАРИ 2018 ЩЕ ВИ РАЗСИПЕМ ОТ РЕЗИЛИ ПРЕД ЕВРОКОМИСАРИТЕ 91% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ МРАЗИМ И НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ЩЕ ПОКАЖЕМ БЛАГОДЕНСТВИЕТО ДО КОЕТО НИ ДОВЕДОХТЕ С КРАЖБИТЕ СИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ГЕЙНАТО ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

 3. 1969 г. когато подлъган от западната пропаганда напуснах България и пристигнах в най-развитата страна на света, за пръв път в живота си видях бездомни. След като България се сдоби със „свободата и демокрацията“ същото се получи и в България само че в много по-жестока форма. Явно герберите има с какво да се гордеят.

 4. Не мога да се въздържа и да не похваля „високите постижения“ на герб и ръководителя му, на неговия заместник и т.н. Дали има по света такива благини ,като у нас? Не няма
  пенсия 250 лв. хляб най малко 80ст. заплата нето 500 лв. яйца за бр. 37ст. депутатска заплата 3300 лв. храна безплатна ,квартира безплатна и други благини. Браво Бойко браво Борисов!

 5. Цецо ,какво да ви подкрепя ,кражбите ли? Добре че са фондовете да си напълните гушите и пратите еврофондовете в забутани острови.Как се пестят 3,8 милиарда щатски долара.И за теб се пише ,че си в кюпа.Няма да се минеш със шест апартамента я.Каквото направите ,се руши, но режите лентички .След вас -потоп.

 6. ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ИЗНОС НА СУРОВИНИ. В НАРОДНО СЪБРАНИЕ НОВИ ЗАКОНИ И ПРОМЕНИТЕ В ТЯХ ДА СЕ ПРИЕМАТ С НЕ ПО-МАЛКО ОТ 70% ОТ 240.

 7. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ ДА ПОКАНИТЕ РУСКИЯ АНСАНБЪЛ АЛЕКСАНДРОВ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ ДА ПОСЛУШАМЕ РУСКИ ПЕСНИ ЛИПСВА НИ ТЯХНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ И АЛЙОША

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *