Социолог: Борисов е успешен, защото обу обувките на Тато и с тях ни управлява, рейтингът на Румен Радев не е истински!

Мира Радева дълго мълча и остана далеч от политическата сцена. Но наруши обета си и даде пространно интервю в роден сайт.

Бойко Борисов успя с управлението си на страната, защото влезе в обувките на Тато. Той доста добре е изучил методите на Тодор Живков, докато е бил негов охранител и в момента прилага модела му много точно, макар че строят е друг.

И сега имаме монополни икономически структури, монополно управление на държавата, монопол на една партия над останалите, монопол даже върху избирателите“, увери социоложката.

И допълни: „ГЕРБ печели избори и управлява, защото там  отборната игра всъщност е отборният интерес.

/За недоразбралите думите й, всеки в партията получава парче от баницата или суджука и за всеки е жизнено важно да продължава на всяка -цена да бъде във властта. Защото ако си член на партията, то ако не друго, получаваш топла службица и сигурност на най-ниско ниво и офшорни сметки, вили в Гърция и Франция и чатни самолети на най-високо ниво./

Бойко Борисов е политикът пенкелер. Той има изключителен политически талант да владее масите. Да бъде навсякъде, да казва мнението си по всички въпроси, да създава усещането, че проблемът на обикновения човек е негов личен проблем /пример с катастрофата на „Тракия“, където той спря и извлече политически дивиденти от едно обикновено автопроизшествие/. Той умее привидно  да зачеркне егото си и да раздаде справедливост.  И хората му прощават точно заради това, понеже знаят, че той може да отиде при тях и да ги чуе“, позамаза нещата  Радева.

Той е уважаван и у нас, и в ЕС, защото умее да балансира.

Ниският рейтинг на премиера Радева обясни с фактът, че просто е премиер.

Иначе ако бил президент, щял да има много по-голяма подкрепа, понеже в България било така. По принцип институцията президентство била много по-уважавана. Рейтингът на Румен Радев например не бил лично негов, а на институцията.

А Борисов обирал негативите, понеже бил само премиер.

Ако си разменят местата, щял да се размени и рейтинга.

Е, тук Мира не позна.

Ако ще и космическа совалка да яхне, човекът от Банкя натрупа достатъчно негативи пред народа.

И разликата му с Тато е тази, че като го свалят от власт, няма да се намята със скъсано одеало, а ще гушне някоя от офшорните си сметки и ще живее като цар.

Човек от народа, ама не съвсем!

Пък то и народ не остана.

Само управляващи!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. УСПЕШНО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БОРИСОВ Е Б Д С Т В И Е ГЕРБ СА МАФИОТСКА ШАЙКА ДА ПУКНАТ ДАНО

  2. ХОЛИВУТ И ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ЛАЙНА ДА ЯДАТ ЩЕ ИМ ПОКАЖЕМ 2018 ДА ВИДЯТ ЧЕ БЪЛГАРСКАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ ГИ ЗАСЕНЧВА ПРОСТИТУТКИ ГЕЙОВЕ КУРВИ МАФИОТИ ПРЕДАТЕЛИ УБИЙЦИ И ВСИЧКИ ЗАЕДНО КРАДЦИ ПРАВ Е ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ ЧЕ СМЕ ДЕБИЛИ ЩОМ ОЩЕ ГИ ТЪРПИМ АКО ДО НОВА ГОДИНА НЕ САМОИЗЧЕЗНАТ ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ КАКВИ РЕЗИЛИ ЩЕ ИМ УСТРОИМ ОТ ЯНУАРИ ДО КРАЯ НА ЮНИ 2018 БРАТСКА РУСИЯ Е БЛИЗО И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ 91% БЪЛГАРИ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И НАТО ДА ИЗЧЕЗВА

  3. Таз Мира е много бавна – всички искат да видят Борисов обесен, всички харесват Радев, ама тя горката проститутка медийна е решила да захлеби малко, понеже е обедняла за саламче:D … не вървиш чумо грозна ;)

  4. МОЖЕ И ТОВА ДА Е ПОВЛИЯЛО НО, …ТОЙ Е БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ !ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
    Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
    • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
    • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
    • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
    • Изисква прекомерно възхищение.
    • Има чувство за вродена правота.
    • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
    • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
    • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
    • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
    Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
    За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *