2014 – годината на огорчението

Почти всички звездни процеси през 2014-а година ще минат под знака на планетата Сатурн, която ще ни кара да връщаме стари дългове, кредити и разрешаваме отдавна заплетени спорове и казуси. За да се справим с предизвикателствата й, се иска да бъдем отговорни, дисциплинирани и стриктни като личности. В противен случай ще ни се наложи да изживеем цели 12 месеца на отчаяние, и огорчение.

2014-а година
2014-а година

През октомври 2012-а Сатурн навлезе в знака Скорпион и така показа, че се задават няколко лета на разплата. Очаква се началото на края на ерата на олигарсите, които управляват икономиката на водещи държави. Редица трудови договори ще бъдат преразгледани, преподписани или развалени окончателно, финансите ще стават оскъдни за обикновените граждани, което ще изкара хората на барикадите, а на места ще избухнат и революции.

Сатурн заставя работодателите да се разплатят с работниците. Дори да раздават бонуси, ако искат да сключат нови контракти. Времето на измъкването с обещания за „после“ отминава, защото гладът ще бъде толкова голям, а покупателните способности толкова занижени, колкото никой не си ги е представял. Ще има разорени богаташи, чиито „измислени“ биографии тепърва ще лъснат по вестниците, но това няма да бъде толкова страшно. Ще им се наложи да избират между куршума или връщането на парите.

Очакват се реформи в армиите на много държави. В африканските страни се задават държавни преврати. Но не е изключено такива да има и на Балканите, дори и в Централна Европа. Тъмната страна на Скорпиона ще бъде всесилна и мощта. Тя ще провокира военни конфликти, които ще заличат от лицето на земята някои държави или пък ще им позволят да съществуват под друго име.

Хабибуло Абдусаматов
Хабибуло Абдусаматов

Тези конфликти ще се отразят на световната икономика. Трусовете ще се усетят в банките и в лихвите към кредити и депозити. В тази област кризата ще продължи още 6 години.

„Трябва да знаем, че скоро няма да станем богати, нито жизненият ни стандарт ще се повиши. Стачките ще продължават по площадите, но нищо няма да се промени в джобовете на гражданите. Дори и да фалират няколко световни компании, както ще се случи, данъците няма да намалеят. Напротив, ще се повишават. Хората ще осъзнаят, че свободата, която имат, не е съвсем свобода или поне не такава, каквато им се иска на тях. Ще го усетят първо в интернет пространството, което ще бъде не само следено, но и ограничено откъм функции и възможности. Противоречията сред хората ще доведат до природни катаклизми на планетата. Най-засегнатите от земетресения държави ще бъдат Япония, България, Северна Италия и Дания. Трусовете там ще бъдат доста чести. Наводнения ще стреснат Великобритания, Филипините и Япония.

Изключително тежък ще бъде периодът от 30 март до 30 април, защото се сформира кръст между Марс във Везни, Юпитер в Рак, Плутон в Козирог и Уран, в Овен. Това е изключително негативна конфигурация, която ще доведе до проблеми в дългосрочен план. Тогава ще бъде серията от земетресения в България, Италия, Дания и Япония. Има опасност от атомен взрив, прогнозират няколко водещи руски астролози, сред които е Хабибуло Абдусаматов.

По правило Марс престоява във всеки зодиакален знак около два месеца, но от 1 март 2014 г. той има ретроградно действие и ще остане в знака везни до 26 юли. Това ще рече, че в продължение на 7 месеца ще се „радваме“ на безпътица, лицемерие и напразни надежди. Този кръст или квадрат, както го наричат, ще донесе изключителни промени за кардиналните Овен, Рак, Козирог и Везни.

Положителни промени ще настъпят в хранителната индустрия. Ще се отворят заведения за хранене от нов тип, ще бъде открито и кафе, полезно за здравето. Просперитет ще имат заведенията за бързо хранене и домовете, чиито стопани решат да ги отопляват със слънчеви батерии.

Втората половина на 2014-а е благоприятна за родените под знаците на Риби, Рак и Скорпион. Те ще имат шанс да пътуват, да изучават нови езици и да влизат в сдружения с приятели.

След 16 юли, когато Юпитер навлиза в съзвездието Лъв, огнените знаци – Стрелец, Овен и Лъв, ще могат да изпуснат събраната негативна енергия и да постигнат успехи, ако заложат на банкови операции или решат да инвестират в изкуство. Почти същото може да се каже за въздушните Близнаци, Везни и Водолей, които ще започнат ново начало и ще се сдобият с неочаквани придобивки.

Телец, Дева и Козирог ще се радват на истинско приятелство. Те ще успеят да възстановят контактите си с хора от миналото, с които по ред причини са били разделени от съдбата.

 

Великите астролози за 2014

Особено актуалният в бившите страни, членки на СССР, Хабибуло Абдусаматов предрича, че в края на 2014 г. ще започне началото на Ледниковия период. Разбира се, тезата му се оспорва от други руски екстрасенси и звездобройци, но е факт, че предстои глобално затопляне.

Приближаването на планетата Нибиру, за която и Ванга говори в знаменията си, е поредното предизвикателство, което астролозите се надпреварват да тълкуват.

За първи път тя е забелязана от Нострадамус, според чиито завети 2014 г. ще бъде изключително успешна за Китай. Очертава се държавата да вземе лидерски позиции в световната икономика и политика. Нибиру би я подпомогнала да позиционира ядрено оръжие на територията на Близкия Изток и Африка. Това ще изостри отношенията й със САЩ и би довело до неизбежен конфликт.

Ученият от Университета в Кеймбридж Николас Бойл пък очаква човечеството да направи крачка напред в духовното си развитие, да отвори сетивата си за неща, които досега са били заключени.

Мари Дювал вижда разцвет на Русия, която за броени години ще възвърне славата си на империя. Тя не изключва забъркването на държавата във военен конфликт в края на годината и участието в Трета световна война.

2014 г. се смята и за година на Петото слънце, т.е. очаква се промяна в полюсите на Земята и свиване на Слънчевата система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *