Шок! Снимат пор*о риалити, участниците припкат по анатомия!

порно риалитиАко някой си  мисли, че нашият Big Brother е прекалено разкрепостен и даже на места вулгарен, а „Къртицата“ кърти мивки с незензурни изцепки и псувни и заплахи от рода на кой какво ще навре и на кого на тъмно място,  тогава със сигурност не сте виждали как ги правят тези работи в Холандия.

Тази есен започва втория сезон на риалитито Adam Zoekt Eva. Пълвият сезон мина при небивал успех, а медиите го прикриха, тъй като беше повече от скандален.

Правилата на предаването са доста страскящи. Участниците се намират на самотен остров чисто голи и изпълняват различни мисии, подобни на тези на сървайвърите и брадърите. Всеки мераклия от цял свят може да се запише за участие  в скандалното риалити, където дрехите са абсолютно забранени и е задължително участниците да не носят нищо друго, освен очила и ако имат нужда ластичета за коса. Дори и нощем, те са по адамово и евино облекло и се топлят един с друг по обичайния за всички двойки начин.

Сексът на острова не само не е мираж, ами е нещо нормално в общуването между играчите. И е един от критериите ще ги остави ли публиката да продължат, или ще им даде червен картон. За да се види цялото шоу и истинските страсти на острова трябва да имате регистрация в Гугъл и да декларирате, че имате навършени 18 години.

Нашенци вече се питат кога родните ни продуценти ще съблекат и българските мераклии чисто голи да се чифтосват в някоя луксозна база или къща, но при мисълта, че ще тряба да гледат Мира Радева и Ваня Червенкова как готвят без дрехи в кухнята и най-големите воайори се леко разколебани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/dcFyh5M9dew

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *