Ламбо погреба и „Фамилията“!

Стефан и НикиСериалът „Фамилията“ няма да има четвърти сезон и ще бъде спрян. Причината е, че Стефан Данаилов не е дал съгласие да участва в продължение на сапунката, а в същото време неговият герой е един от главните в сериала. Уморен съм, тъжен съм, нямам повече сили, казал актьорът, който още се съвзема след смъртта на жена си Мария.

От Би Ти Ви били страшно разочаровени, че  изгубват  най-голямата си звезда и затова категорично отказали на продуцента Димитър Митовски да финансират новия сезон без участието на култовия актьор.

Сериалът ще завърши окончателно след две седмици, като най-вероятно героят на Стефан Данаилов ще бъде убит, а за целта сценарият трескаво и в движение се преработва. Така „Фамилията“ е на път да стане първият български сапунен сериал, който ще завърши без да има отворен финал и без хепиенд. Продуцентите все пак се надяват да си оставят отворена вратичка и непрекъснато кандърдисват актьора да преосмисли решението си.

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова били заедно за последно в сряда на снимачната площадка, за да заснемат финала, който бил пренаписан със скоростта на светлината. Там накуп и набързо  трябва да се разплетат десетки сюжетни   нишки заради неочаквания от всички  край на поредицата. Последните епизоди, които ще бъдат  излъчени, ще са пълни с ужасни, налогични, набързо скалъпени и драматични обрати.

Въпреки примамката за по-висок хонорар, Ламбо бил категоричен. Оставете ме да изживея оставащото ми време скокойно. Мечтата ми е да бъда обикновен пенсионер и да ходя сутрин в кварталната градинка, казал той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dXjOzudyIUk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *