Андреа отказа да подари рокля на абитуриентка

Andrea1Андреа отказа да направи дарение на момиче сирак и да му дари свой тоалет за бала. Певицата категорично не пожелала да се раздели с някой от тоалетите си, заради сирачето от Асеновград.

Преди около месец 18-годишната Мария се свързала с фен клуба на Андреа и  направила няколко опита да се чуе и със самата звезда. Мечтата й била да отиде с нейна рокля на бала си и поне за ден да се превърне от Пепеляшка в принцеса. Целия си живот момичето е прекарало по различни домове за изоставени деца и като наближил  абитуриентския й бал,  девойката  се оказала абсолютно  неподготвена за голямото събитие в живота й.

Мария нямала собствени пари, нямала роднини, които да й помогнат и решила да измоли  помощ от най-големия си идол – Андреа, която наистина обожавала. Запалената фенка на чалгарката от месеци си  мечтаела да се облече с  рокля на тунингованата красавица и започнала да търси изпълнителката и да я моли да й помогне. Андреа обаче  не останала никак трогната  от идеята да си дава дрехите на някакво непознато сираче.

Певицата коментирала пред свои близки, че момичето буквално  я преследва и тероризира, а не моли смирено и вежливо за услуга. Много е напориста и е фикс идея да ми носи дрехите, казала дивата. Точно заради настойчивостта на момичето изпълнителката  категорично отказала да дава какъвто и да било тоалет на бедното дете от Асеновград. За да се презастрахова Андреа казала още, че не иска да дарява каквото и да е на деца без родители, за да не бъде обвинена после, че си прави реклама на гърба на нещастните деца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l95CH42BjKk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *