Тримата любовника на изчезналата Стоянка в хор: Невинни сме!

stoqnkaОще по-неочакван обрат взе делото с изчезналата Стоянка от Карлово. В четвъртък полицията прибра всички мъже, с които е имала контакт – бившият й съпруг и…тримата любовници. И четиримата са подложени на детектор на лъжата и гаджетата го издържали без проблем.

Така късно снощи от РПУ-Карлово заявиха, че мъжете са пуснати, а съпругът е задържан за 72 часа, но не е ясно по какво точно обвинение. Хората в градчето предполагат, че е за най-страшното – убийство. Тези техни предположения не са съвсем безпочвени, тъй като от децата на изчезналата жена и от състра й са взети ДНК проби. Разследващите ги успокоили, че не става дума за убийство засега, но всички са настръхнали в очакване мистерията най-после да се разплете, а  на всеки пък е ясно защо се правят ДНК проби и в какви случаи. Целият град вече е сигурен, че жената не е между живите.

След развода си пет месеца преди изчезването, Стоянка решила да навакса пропуските в личния си живот. Съпругът й от години я пренебрегвал в леглото и имал млада любовница на 20 години. Вече разведена, жената побързала да докаже на себе си, че все още е привлекателна и желана. Така минала през три връзки, като с последния мъж много си допаднали и смятали по-късно да се съберат.  Точно той я събудил по телефона за работа във фаталния ден.

Съпругът обаче тръпнел не от аферите й, а защото щели да делят имуществото след три седмици. А това са три къщи, два джипа, вила и други придобивки. Карловчани смятат, че той я е пресрещнал на улицата и й е казал, че ще я закара на работа, но я закарал на друго място, откъдето следите й вече се губят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *