Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Обрат! Арестуваха съпруга на изчезналата Стоянка от Карлово

stoqnkaБившият съпруг на изчезналата през март Стоянка от Карлово – Веселин Божилов е арестуван за нейното убийство. Това разпространиха днес от МВР, когато цялата страна вече питаше защо мъжът е на свобода.

Божилов се издънил с обявяване на парична награда вчера по ТВ7 за този, който даде сведения за жена му. В 11 часа бил повикан на повторен разпит в полицията, след което подложен на детектор на лъжата. Детекторът показал, че той лъже, че не знае къде е съпругата му. Божилов е задържан, но не само заради показанията на детектора. Те не са доказателство в съда и явно разследващите са се добрали до още нещо.

Драмата започна в средата на март, когато жената изчезна на път от къщи към спирката на служебния автобус. Пътят е не повече от 400 метра.  Поради ранния час 4,30 сутринта никой нищо не видял. Полицаите претърсиха метър по метър пътя, но не откриха никаква следа от изчезналата жена. Най-активен в търсенето беше бившият й съпруг, с когото тя се развела преди месеци и им предстояло дело по подялба на имуществото. Той имал много пари и добър бизнес, но половината щели да отидат при нея. Това го вбесявало и той даже я заплашил с убийство, но после каза, че изрекъл заплахата просто в яда си.

Децата му пък разкриха, че майка им живеела в пълна мизерия дори когато били женени, а той давал пари да платят само техния ток. Двамата имали скандали непрекъснато, той я тормозел и накрая тя подала молба за развод.

Тепърва ще се нищи какво е станало, но най-вероятно Веселин е причакал жена си на улицата и й е казал, че ще я закара на работа, а после я закарал на друго място. В момента полицаите го разпитват къде е заровен трупът, казаха близки.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *