Шок! Починала преди три години изпрати смс на внучката си от оня свят

баба смсЛесли Емерсън била маниачка на тема смс-и и непрекъснато пращала различни съобщения до близките си. Тя починала преди три години и от уважение те я погребали с любимите й вещи и мобилния й телефон, който много обичала.

Три години по-късно внучката й Шери била  шокирана, след като получи текстово съобщение от покойната си баба. И то от нейния мобилен телефон, който бил заровен в ковчега.

22-годишната  Шери се утешавала от загубата, като от време на време  продължила да изпраща есемеси на телефона на баба си, а в тях й описвала колко им липсва и как страдат за нея. Тя обаче буквално била шашната миналата седмица, когато баба й пратила  отговор: „Аз бдя над вас, ще се справите, ще се оправите“. Момичето не могло да повярва на очите си. Направо се разтреперах, когато  прочетох съобщението“, казва Шери пред  британски вестник. „Изпаднах в шок и просто не знаех какво да мисля.“, плаче уплашеното момиче.

Нейният чичо позвънил плахо на номера, който бил на бабата и му вдигнал непознат мъж. Той пък си признал,  че  смятал, че текстовете, които получавал от Шери били шегички на негови колеги и  приятели и решил да им отговори сухо и загадъчно. Изобщо не предполагал, че праща съобщение на момиче, което ще се изплаши толкова много. Той горещо се извинил. Същото направила телефонната компания , която предоставила номера на починалата баба на новия абонат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *