Николета вбеси шефовете си, рекламира друга телевизия

Николета бяснаНиколета Лозанова вече успяла яко да ядоса ръководството на новото си работно място, където попадна по недоглеждане на част от шефовете  и с връзки.

Тя без да иска или нарочно или от наивност и липса на опит прави реклама на конкуренцията. Въпреки, че вече е от отбора на btv и то поне за една година напред, предаванията на плеймейтката буквално изобилстват от коментари за друго предаване  по друга телевизия – „ВИП Брадър“. Тя не може да затвори голямата си уста и да се въздържи да коментира я върлата си врагиня Венета Райкова, я Жени и Тачо.

Шефовете направо вдигнали кръвно от изключително  неудачното и неприемливо  държание на Лозанова  и възнамеравали  дори да я глобят. В същия часови пояс тече „Сървайвър“, който уж трябваше да конкурира Брадъра, но  тази година отчел потресаващо слаб рейтинг. Николета даже не гледала приключенското риалити и змнозина се съмняват дали тя изобщо знае, че то тече в момента.

На нея са й много по-интересни жълтениите, както и на зрителите и тя си вдига рейтинга, коментирайки брадърите, вместо сървайвърите.

„Не стига че й дадохме зелена светлина и ефир за жълтото й предаване, а тя започна да ни забива нож в гърба“, недоволствали по високите етажи на телевизията. Най-ядосан бил Венелин Петков, който недолюбва плейметката и открито се е обявил против присъствието й на екрана на телевизията и нарича предаването й пошла клюкарщина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *