ШОК от последните минути! ГРЪЦКИЯТ вариант ДОЙДЕ и у нас! Нахален Брюксел иска ДРАСТИЧНО орязване на всички РАЗХОДИ в страната! Вижте ГИЛОТИНАТА, която се задава!

 

Еврокомисарят по бюджета на ЕС Гюнтер Йотинген

Еврокомисарят по бюджета на ЕС Гюнтер Йотингер идва в България днес, за да обсъжда…нашите разходи. Чиновникът е категоричен, че е необходимо драстично да се намалят всички разходи, които правим, защото иначе нямало да получим финансиране от Брюксел.

Той посочва още, че Евросъюза иска „сериозни икономии“, за да не се налага след Брекзит-а, когато Великобритания вече няма да внася пари в общия бюджет на ЕС, богатите държави да отделят повече пари, за финансиране на бедните.

Затова, ние, от екипа на Skandalno.net, искаме да попитаме този еврокомисар, КОЙ докара мощната социалистическа икономика на България до фактически фалит?

Основната причина не бяха ли, така наречените, „правила на ЕС“, които принудиха нашата държава да ликвидира селското си стопанство и промишлеността като „губещи“ отрасли? Основната причина не бяха ли заповедите на Вашингтон и Брюксел да прекратим незабавно всякаква търговия и всякакви взаимоотношения с Русия, Китай и нашите традиционни арабски партньори? Основната причина не беше ли експресното нашествие в София на четирима американски сенатори, които наредиха незабавно да прекратим, вече започналите строежи на АЕЦ „Белене“ и Южен поток, като по този начин ни лишиха от милиардни приходи в бюджета на страната? Основната причина не беше ли фактическото поощряване на корупцията в България? Защото ако Брюксел искаше да ликвидира корупцията в нашата държава, нямаше години наред да подържа в управлението Борисовата партийка ГЕРБ, която заграби всички властови позиции и безмилостно ограбва ресурсите на страната. Доказват го Суджукгейт и Кумгейт.

Но защо да говорим само за Борисов, когато негови авери в ограбването бяха и Вашингтон, и Брюксел? Разбира се не пряко, а чрез подставени фирми като американската „Дънди прешъс метълс“, която от години краде нашето злато и ценни метали…И като други американски фирми, заграбили за вечна аренда топлоелектрически централи в Маришкия басейн, чиито ток държавата се задължава да изкупува на космически цени.

Основната причина не беше ли, че след като съсипаха икономиката ни, големите западни корпорации нахлуха в България и започнаха да продават своите ГМО-продукти на двойно по-високи цени и с двойно по-ниско качество на мизерстващия български народ? Основната причина не беше ли, че като съсипаха икономиката ни, брюкселци принудиха 2,5 милиона български граждани да напуснат своята родина? А мизерията, създадена от Вашингтон и Брюксел не породи ли огромен и отчайващ демографски срив в нашата държава?

Ние, от екипа на Skandalno.net, искаме да попитаме ЗАЩО България бе  насила натикана в така наречения Европейски съюз, след като сме били бедни, мързеливи, крадливи и изобщо недостойни да сме в прословутото „европейско семейство“? И не беше ли вкарването ни в Евросъюза, част от плана „Ран – Ът“ за унищожаването на България?

Нека Вашингтон и Брюксел отговорят на тези въпроси, които задава целия български народ, а и много други източноевропейски народи, пък тогава да праща своите „комисари“ в България, за да ни дават акъл как да разходваме нашите пари.

Благодарение на глобалистичната и либерална евроатлантическа политика на Евросъюза, който 27 години внедрява в родината ни възможно най-дивия и мракобесен вариант на капитализъм, ние сега нямаме нито икономика, нито износ, нито пари в бюджета на държавата. Но това, че нямаме икономика, е още половин беда. Най-лошото е, че Вашингтон и Брюксел не ни разрешават да създадем  и да развиваме своя национална икономика. Не трябва да имаме земеделие, защото пречим на западните държави. Не трябва да имаме и промишленост, защото тоже пречим на същите тези държави.

А техните интереси стоят мнооого по-нависоко от нашите. Ние, българите, не можем да имаме интереси. На нас ни заповядват да умрем и очакват от нас като древните гладиатори, просто да кажем „Привет ЕС, умиращите те поздравяват!“

Но унищожаването на държавата ни, не е достатъчно за Вашингтон и Брюксел. Сега те искат да започнем драстично, като в Гърция,  да намаляваме заплати и пенсии. Да съкращаваме работещите в образованието, здравеопазването и социалната сфера. А в същото време да увеличаваме данъците и цените на стоките. Само че ние не сме имали никога предишните гръцки заплати. И просто няма какво да съкращаваме. Как да намалиш заплата от 450 лв., която не стига за нищо? Как да орежеш пенсия от 200 лв., която пък хептен не стига за нищо?

Значи въпросът не опира до някакво митично правене на реформи и намаляване на разходите. Истината е, че искат просто да ни изтрият физически от лицето на земята.

Въпросът е, ще стоим ли мирно и кротко, докато убиват децата ни и самите нас?

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

26 коментара

  1. ВЪПРОСЪТ Е ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ВСЕНАРОДНА СТАЧКА ДА КАЖЕМ НА ТЕЗИ ЕВРОКОМИСАРИ И НА МАФИЯ ГЕРБ АЙ СИКТИР НА НАТО И ЕС ИЛИ ЩЕ УМИРАМЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА НИ КАТО РОБИ

  2. ГОСПОДИН МАКЕДОНСКИ, ЦЯЛАТА ТАЗИ ФАКТОЛОГИЯ Я ЗНАЕМ И ЧУСТВАМЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ С КОЖАТА СИ ДОРИ. ВЪПРОСЪТ Е „КАКВО СЛЕДВА ОТ ТУКА НАСЕТНЕ?“.ИМА ЛИ НОВИ БУДИТЕЛИ, НОВИ КАПИТАНИ ИЛИ ЕЙ ТЪЙ МЪРЦИНА ЩЕ СИ ИЗМРЕМ? ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДА РАЗВЕЙ КОНСКАТА ОПАШКА, ЧЕ ДА ТРЪГНЕМ СЛЕД НЕЯ, ИЛИ ЧАКАМЕ ОТНОВО ДЯДО ИВАН?

    • Не, не се знае тази фактология, защото паметта ни е къса, а хората са 80% кретени. Нека си носят кръста олигофрените!!!!!!

  3. ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И САЩ/НАТО СЪС СВОЯТА НЕАДЕКВАТНА И ОЗУРПАТОРСКА ПОЛИТИКА ОТДАВНА НИ ПРЕВЪРНАХА В ТЕРИТОРИЯ НА КОЯТО СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗЛИЧНИ РОБИ, ДЪРЖАНИ В НЕКОРЕКТНО ПОДЧИНЕНИЕ ЗА ВСИЧКО БЛАГОДАРЕНОЕИЕИЕИЕ НА СЛУГИНСКИТЕ НИ ППРАВИТЕЛСТВА, ОСТАВА САМО ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА, ПРИ КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНЕМ „ВАЛУТНИЯ БОРД”, А ЕС ДА ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ НИ ОТ ТАМ !

  4. Затова има интернет. Казва се ден и час и народът се събира с единствена цел – смяна на това управление, шут в гъза на Брюксел и Вашингтон, Президентът да си влиза в ролята на държавник, дори и с цената на военно положение. Не искаме, ние НАРОДЪТ, да слушаме хленчещите оправдания на 10 годишната управляваща клика. Дотук бяха!

  5. Време е да кажем стига!До кога разни брюкселски бюрократи и наши продажни правителства ще закопават България!

  6. НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НИТО Е ЗАГУБИЛ НИТО Е САМОТЕН ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НИЕ НАРОДА СИ ГО ИЗБРАХМЕ ОБИЧАМЕ ГО ВЯРВАМЕ МУ ТОЙ ДОКАЗА ЧЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА ДА ЖИВЕЕ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЪТНО ДО НЕГО СМЕ СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ

  7. Защо пенсии и заплати на учители, лекари и социални работници трябва да се пипат?
    Стотици хиляди търтеи из министерства, областни и местни управи са излишни.
    Къде ни е електронното правителство? Къде са ни електронните административни услуги. защо са ни стотици зам. министри и хиляди други замове? Защо ни са 52 или не зная колко вече ВУЗа, които готвят неграмотна безработна конфекция заради субсидиите.Защо трябва да храним 240 депутата и да подаряваме десетки милиони на година партийна субсидия? И още и още защо . Най важното защо- защо ние данъкоплатците , които плащаме изброеното до тук търпим като говеда в хомот. Не е ли време да спрем да питаме и да вземем сопата.

  8. Хей народ порнобен,
    Що си тъй заспал?
    Ил’живот свободен
    Теб не ти е мил!

  9. Братя Балгари,време е да грабваме афтоматите и пушките ,кой каквото има,времето дойде за революция,не можем повече да тарпим и да гледаме как ни унищожават даржавата и народа,напрет братия Балгари,трябва да си извоюваме свободата,смарт на нашият Еврейских враг.

  10. Да,ние сме сас нашият Президент,целият народ е с президента на РБ ,напред братя на революция

  11. НАТО САЩ ЕС ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ УБИЙЦИ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ БОРИСОВ ЦВЕТАНОВ ПЕЕВСКИ ЦАЦАРОВ БЪН ОТ ЖИВОТА НИ КУЧЕТА

  12. Сбирщина политически педерасти,анонимни,псевдонимни,руски проститутки и за следващите сто години.Безплатни,разбира се!

  13. Вятър ечи,балкан стене,сам юнак на коня,доста робство и тиранство,Всички на оружие!

  14. Пеш да бяхме тръгнали да сега да сме го изминали този приход.
    За едни 45 години стигат а за други 28 се оказаха малко.

  15. Мързеливите и некадърни русофили друго не могат да правят,освен да служат на чужди служби за съботиране на иконом.напредък на Б-я последните години,като искат само да лапат готови пари от ЕС. Каквото и да правите вие бесепари и др.няма да успеете.

    • До Садък:

      Не зная русофилите дали са некадърни и мързеливи, но със сигурност са грамотни… за разлика от теб идиотино. Щото едва ли някой русофил би написал думата „сАботиране“ като теб с „Ъ“. Садък, ти си неграмотен соросоиден платен боклук.

  16. Магарето рита – на гърба му пада.Сорос,Ердоган,Брюксел ,или Борисов да плюете ще се съгласите,че друг изход за България няма. БКП(БСП) и Русия я управлявахте и ограбихте и на края се отказахте некадърни.Сега 50 години ще я управлява ГЕРБ и народа,за да я възстановят. Така е рекъл Бог.

    • ВАШИЯТ БОГ Е САТАНАТА !ТОЙ Е ПРОТИВ ДОБРОТО НА ЧОВЕКА И ТОЙ ЩЕ ГОРИ В АДА 100 ГОДИНИ И ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН В КЛЕТКА ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА БОГ ДС РАЗВИВА ГОБРОТО В ЧОВЕЧЕСТВОТО !

    • Сандък, ти за да защитаваш най-крадливата и мизерна система, където наи-успелите са крадци и мошеници, трябва и ти да си се наредил добре.

  17. Ами да, ЕС и като задкулисно европейската банка не искат България да развива промишлен потенциал. По време на изказването на Борисов пред Евро Парламента всички му се смяха, като на ученичка която говори глупости. Корупцията в България изяжда всичко. За да се задържи на власт това правителство ще продължи да е съгласно с прищявките на Европа. Пенсионните фондове нямат пари а се издържат от данъчните приходи. Идва времето когато данъчните приходи няма да стигнат за нищо, а тогава на къде. Странното е че никой не говори за опразненият държавен бюджет.

  18. Въпрос към „Скандално.нет“-защо не слагате дати на публикациите си?Чета ви,харесвам част от статиите,но започвам да мисля ,че не сте съвсеб обективни и пр.

  19. Да живее цивилизована Европа, рашките да го духат и чечвнците да наритат още руски глави за независимост, Сибир на Китак.

    • До Анти Ватник: Продължавай да пишеш, глупав соросоид такъв! От писанията ти става ясно, че си силно неграмотен и подивял дебил. Та, продължавай да ни хвалиш и препоръчваш „цивилизована“ Европа. Ти си най-добрата й реклама. :)

  20. Хайде сега да си спомним кой покани Ран и неговите експерти да изготвят план за развитието на „демократична“ България! Кой разработи план за приватизацията? И какъв е произходът на управляващите вече 27 години? Защо на нас винаги някой друг ни е виновен? Нима не сме виновни ние самите, че търпим да ни управляват некадърни, алчни политици, които мислят единствено как самите те да забогатяват с космическа скорост? Нали сме СУВЕРЕН, от който произтича цялата власт? Само че за голяма част от тоя „суверен“ най-важно е да има ракийка и салатка, шоу по телевизията и чалгата да гърми…след втората ракийка почва да псува, да обвинява Брюксел и Вашингтон и да чака някой друг да оправи живота му…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *