Шок! Луна била болна от шизофрения!

Луна Гъмов майтапЛуна не се прави на луда, а наистина има психическо заболяване, каза изненадващо неин бивш приятел.

Чалга певицата, която прави на луди  съквартирантите си във „ВИП Брадър” и зрителите със странното си и неадекватно поведение е диагностицирана  като болна от  шизофрения още през  1988 г.

Точно тогава тя е лекувана за пръв път.

„Хората са  заблудени, че тя е голяма актриса и се прави на ненормална, за да стигне до финал. Това не е добре обмислена стратегия, а истинското й поведение, което се мени непрекъснато и ту е лоша, ту е добра. Не зависи от нея, идва й отвътре.  Тя си има  психически проблеми, обаче не си ги признава и когато някой й каже, се обижда и отрича.

Истинското име на певицата е Даниела Найденова и тя периодично е влизала за лечение. Според приятеля на фолкаджийката, болестта е била описана в досието й, което после било унищожено, заедно с досиетата на дота болни под предлог, че така ги репресират.

Луна дори била  изключена от училището в Шумен, когато след  сериозна криза се хвърлила да бие учител. Тогава открили и заболяването й. През  последните години тя се лекувала – в САЩ, и в Турция, но след като овладявала кризата, спирала лекарствата.

Мъжът, който разказва тези подробности бил влюбен в певицата, но не стигнали до брак, той като се изплашил заради здравословното й състояние. В момента е семеен, има деца и не иска да издава името си.

Но е възмутен, че Нова телевизия гради рейтинг чрез хора с очевидни психически проблеми.

Той смята и че след като излезе от Къщата, Луна ще се срути психически. Особено като прочете всички негативни статии, които са написани за нея. Тя може даже  да посегне на живота си нарочно, за да  предизвика съжаление. Веднъж вече го била правила, твърди източникът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *