Шок! Кали била липсващото звено между маймуната и човека

Кали тъпа селянкаТи знаеш ли какво си? Ти си онова звено, което липсва, докато маймуната е ставала човек, каза Людмила Захажаева на Кали, която започна да й крещи за всяко нещо и да я гони из къщата.

Ходиш приведена, очите ти дебнат всеки, който минава дали не върши нещо нередно или не взима храна от скъпоценния ти хладилник, изпадаш в истерия дори да има едно петънце на масата и все си намусена, все си сприхава, липсват ти човешки качества.

Людмила направи този извод, след като Кали й крещя цяла седмица защо пуска кучето по земята, като че ли има къде другаде да го пусне, защо не се къпе, а после като жената влезе да се къпе, й срита роклята в ъгъла като парцал.

Най-накрая фолкаджийката се въоръжи с ножица и дезодорант и започна да пръска Людмила, за да не й миришела, а с ножицата искаше да й отреже косата, понеже падали косми. Най-вероятно от всички коси падат косми, защото това е биологично доказано и всяка коса се обновява по този начин, но Кали реши да обвини един единствен човек за това. Тя малко прехвърли границата, ако изобщо в този Брадър има някакви граници, като започна да пръска и кучето, като едва не му вкара в очите от аерозола и не го ослепи.

Албена Вулева и майка й имат задачата да докарат до истерия съквартирантите и да ги дразнят непрекъснато. Кой знае защо обаче еидинствените, които се ловят на въдицата им са Камелия Воче и Кали, които крещат от сутрин до вечер и обищават на Людмила, като излязат от къщата да я набият, да й влачат червата и да я унищожат изцяло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OXIIN2UTowM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Защо се чудите? Кали е едно обикновено селско девойче и не може да се надскочи. Ако беше по-умна, фолкпевица ли щеше да стане? На нея й отиват парцала, метлата и кряскането. Като възпитание дори Кучкова е далеч над нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *