Лекари в садо-мазо скандал, правели с*кс с игли и скалпели в хирургията

лекари садо мазоЛекар и лекарка  от болницата в Пиза са били разследвани от прокуратурата  за злоупотреба с болничен инвентар по време на  екстремен се*с, гръмнаха световните медии.

Двамата  били страстни почитатели на садо-мазото и използвали  в половите си игри скалпели, ножици, игли и  други хирургически инструменти. Те палували по време на нощни дежурства, но понякога затваряли кабината и операционната  посред бял ден.

Забавленията им обаче приключили, когато в болницата нахлули карабинери и ги обискирали. Издънката станала заради флашка, на която двамата записвали изпълненията си, но я забравили  в джоба на пратена на химическо чистене лекарска престилка. Бдителният собственик на ателието я намерил, извадил я, за да не я повреди и от любопитство я отворил на компютъра си, смятайки, че ще види някое медицинско чудо. Вместо това на монитора се появили жестоки еротични снимки и човекът  веднага позвънил в полицията.

Ченгетата, които прегледали флашката след него били още по-шашнати. Те не самое станали свидетели на невиждана  употреба на хирургически инструменти в ужасяващи  садо-мазо изпълнения, но видели в едър план и от всички  страни кошмарни  фотографии на женски полов орган с току-що направени огромни  шевове. Герои на лудите снимки били 47 годишен хирург и 40 годишна рентгеноложка от болницата в Пиза. Страстта на двамата леккари към особения  се*с била доказана  при обиските на кабинетите и жилищата им, където били открити цели дискове, пълни с ужасни снимки .

При разпита обаче лекарите се държали твърдо, казали,  че не са женени, а са свободни хора със свободен избор, правели снимките за собствено удоволствие, а на интимните им отношения никой и никога не бил свидетел и те не ги разпространявали в интернет. 40-годишната хубавица пък  обяснила, че направените от партньора  й шевове по нейните интимни  части били част от любовната играта, а не умишлено увреждане.

В крайна сметка те били обвинени само за злоупотреба с болничен инвентар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *