Братът на Жени Калканджиева: Всички български семейства се бият и се карат!

Жени утешавана ВочеБратът на Евгения Калканджиева – Йордан най-невъзмутимо изгледа видеото, в което Тачо нарича сестра му идиотка, малоумна, кокошка без мозък, тъпачка, крещи насреща й като луд, блъска предмети, псува я и после я иронизира, опипвайки другите момичета.

Изгледа и сълзите на сестра си, която не можа да се примири с обидите, дълго плака, стоя сама в студения двор, а накрая върна пръстена на мъжа си. И призна, че с него не се чувства жена.

Е, какво ще кажеш – подхвана го Ники Кънчев. Не се ли отнася грубо Тачо към сестра ти? Нормално, изпрухтя доста поналелият се Йордан. Какво нередно виждате? Всички български семейства са такива. Всички крещят, всички плачат, всички  се заканват, че ще си хвърлят пръстените. Това е обичайно за нашата действителност.

От публиката се наддигна лек ропот, а от коментиращите само Людмила се осмели да го прекъсне и да му каже, че не е нормално двама души непрекъснато да си крещят, че Тачо е агресивен и опасен на моменти, а Жени се е превърнала от негова жена в негова майка, закриля го, пази го да не сгреши, съветва го, ходи непрекъснато след него, проверява закусил ли е, обядвал ли е, добре ли е облечен. Това не е нормално, затова не се чувства обичана, а само длъжна да обича.

Останалите коментиращи си мълчаха, защото там беше дъщерята на най-крещящата дама Камелия Воче, Маргарита Михнева, която не може да се похвали с добър брачен опит и палава фолкпевица.

Нищо подобно, за мен те са едно прекрасно семейство. Винаги усмихнати, винаги готови да помогнат, това на видеото, което го показвате е вероятно по причина, че са затворени вътре и са изнервени. А иначе в кое семейство няма крясъци и скандали, попита Йордан. Никой повече не му отговори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *