Шок! Евгени Минчев ще Цвили в „Като две капки вода“! Вижте с кой ще се състезава:

Евгени Минчев продължава да се издига и дуе като пуяк от екрана на Нова телевизия и след като премина през всички възможни роли, в момента е приел да стане и певец.

Той и Деси Слава са две от звездите, които твърдо ще участват в новия сезон на „Като две капки вода” и отсега тренират имитации пред огледалото. Двамата са и с най-големите възможности както да стигнат до финала, така и да докарат на Магърдич Халваджиян най-много смс-и.

Арменецът доста хитро е избрал тъкмо тях, тъй като лордът открай време таи лоши чувства към фолкаджийката. Той не можа да й прости, че публиката я избра за победител в „Биг Брадър ол старс“ преди две години, а него самия унизи с третото място въпреки огромния аристократизъм, който показа на екран. Тогава Минчев нарече зрителите „простаци, които разбират само от кючеци и разголени задни части“.

Очаква се враждата между двамата да се пренесе и в „Капките“, където бившият ватман със сигурност ще погажда кални номера на колежката си и ще върти гейски интриги за радост и кеф на зрителите.

Лордът има добър глас и неведнъж е показвал, че може да пее. За последно той се изяви на рождения ден на Вальо Михов, като грабна микрофона и изпя на очарованата публика руски романс.

Много често в компании Евгени извисява глас, а много често, под влиянието на алкохола запява песни на любимия си Емил Димитров, с когото е знайно, че е бил в особени отношения.

Талантливата Деси Слава пък няма никакви затруднения да пее като Доли Партън… и дори като Адел!

Битката ще е жестока, но отсега се обзалагаме, че заради топлите му бизнес връзки с Нова тв., на Евгени ще се падат удобни песни от бутона на късмета, а на останалите – трудни и провокативни.

Минчев никога не влиза в което и да било предаване без предварителни уговорки и със сигурност вече си е избрал и натъманил репертоара. На всички зрители вече им е ясно, че бутонът е бутафория, а колкото до избора на песните, той се прави от продуцентите. И не се дава никакъв шанс на съдбата и късмета.

С началото на риалити шоуто стартира и голямото просене на смс-и от изтерзаните зрители, а Зуека и Рачков вече излязоха в отпуск, за да се подготвят да се правят на маймуни и клоуни пред екрана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *