Волен Сидеров пя в дует с Евгени Минчев на рождения ден на Вальо Михов + СНИМКИ Виж Тук:

Маса, достойна за пир на английската кралица направи Вальо Михов за рождения си ден.

Той успя да събере всичките си  приятели, сред които се открояваха колоритните Иван Тенев и Ути Бъчваров, футболната звезда Велизар Димитров, Волен Сидеров рамо до рамо с Красимир Каракачанов и доста политици и бизнесмени.

„Като правя нещо, го правя с размах“, заяви още във ВИП Брадър Михов и наистина показа, че един рожден ден може да се превърне в незабравимо събитие, като събере личности, които в реалния живот воюват, но ги обединява едно – приятелството им с Вальо. Още в самото предаване галантният и достолепен бонвиван правеше рождените дни на участничките незабравими, като им поднасяше букети и подаръци, достойни за примадони.

Оркестър „Каручка”, поканен специално за събитието, пя руски романси, известни парчета от американски мюзикъли, френски шансони и български шлагери.

Вечерта се оформи като изключително музикална и Михов изпя на съпругата си Руми „Девойко, мари, хубава” в знак на благодарност, че дамата е до него вече 40 години и още го обича. Руми, която грееше в скъп тоалет, се въздържа да грабне микрофона, но със сълзи на очи благодари на мъжа си за вниманието.

Специален гост на вечерта бе лорд Евгени Минчев, който също показа певческите си умения и изпълни няколко песни на сцената, като едната изпя в опасна близост, до ухото на рожденика. За изненада на всички в дует с лорда се включи Волен  Сидеров, който хем му пригласяше, хем удряше по малко дайре, взето назаем от оркестъра.

Подаръците бяха толкова много, че се наложи да ги изнесат на три транша, а какво се криеше в лъскавите пакети, остана тайна.

Вальо решил това, тъй като искал да се наслади на приятелските дарове насаме вкъщи, а и не искал гостите му да правят сравнение кой с колко се е бръкнал да уважи празника му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *