ШОК! ГЕРБ БЕЗ КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ! Виж Тук:

цветан1В българската политика от години е такава клоака, че все си мислим, че няма какво повече да ни учуди.

Но държавните ни люде всеки път успяват да измъкнат по някой заек от шапката и за пореден път да ни проснат по гръб.

Днес ГЕРБ отново изби рибата!

Зам.-председателят на партията и председател на Националния й предизборен щаб Цветан Цветанов се появи пръв пред ЦИК  и пръв  внесе документи за регистрация на кандидата на ГЕРБ за президентските избори. И кого всъщност регистрира Цветанов при положение, че кандидатът на Боковата партия е все още неизвестен?! И как стават тия работи?! Мъгла и мистерия, граничеща с абсурд!
Придворни фотографи от ранни зори обаче застанаха пред сградата, в която се помещава Централната избирателна комисия, за да документират прилежно и нагаждачески всяка крачка на Цецко Шестте апартамента, а колегите им записваха всяка негова дума, сякаш им говори папата.

Цветанов заяви,  че партията му спазва традицията още от 2007 година, като винаги се регистрира първа за избори. „Ние сме много добре подготвени и го доказваме всеки път. Така си изпробваме и готовността. За регистрация трябват подписи. Пуснахме необходимите указания, изпратихме ги в цялата страна, нужни ни бяха 16 000 подписа, но събрахме за три дни 36 000“, похвали се Цецко. И благодари на младежкия ГЕРБ, понеже се бил активизирал. И забележете – „преизпълнил това, което му били спуснали  като указания“!

Явно в ГЕРБ се работи под строй и по директиви.

Както бай Тошо спускаше партийни поръчения до другарите, така и ученикът му Борисов не е направил никаква промяна и действа по същия тертип. И ха, не спазиш указанието, ха си изгубваш работата, или топлото местенце, или надеждата де се издигнеш с помощта на Партията-Държава ГЕРБ! Че то иначе отдавна у нас не става! До болка познато отпреди повече от 26 години!

цветановКоето прави ГЕРБ не само тоталитарна партия, но и заместникът й с охота се хвали с това.

Още по-наглото в случая е, че дори скандалният Юзеир Юзеиров отиде лично да се регистрира като кандидат, докато ГЕРБ продължава партизански да крие своя.

Хората на Борисов и Цветанов до такава степен са уверени в победата и до такава степен са изнаглели, че не считат изобщо за необходимо да кажат кой ще издигнат за президент. Остават месец и половина до изборите, но те си крият човека ревностно и се оправдават с какво ли не. Като последно с ретроградния Меркурий, който им вещаел победа… но само ако си обявят човека чак на 2 октомври.

А с Марс, Венера и Юпитер съветвали ли са се? Или тия опорни планетки си ги пазят за покъсно като поредно оправдание?!

Наистина няма такава държава!

Няма такава безпардонност и нахалство: Да се регистрираш пръв за изборите, но последен да си кажеш кандидата.

Да дебнеш като паяк в ъгъла, да изчакаш всички да започнат кампанията си, за да може внезапно да извадиш нечие име и да го обявиш, след което да чакаш хората да го залюбят за 30 дни, да се уверят в качествата му и да се юрнат до урните да гласуват за него.

Очевидно е, че засега офертата на ГЕРБ е да гласуваме за господин Никой!

То и без това един такъв Никой стоя пет години като Глава на държавата, та защо да не си изберем за Глава сега друга една такава муха без глава?

Ако трябва и магаре ще изберем!

Нали господин Цветанов?

Вие знаете как стават тия работи… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Абе на никой не му пука кой щял бил да бъдел президент или квото там се има да управляващо. Това шоу е за дебили и олигофрени. Вече никой не се интересува от политика – всеки си гледа кефа и интереса.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *