Шок! Бодигард на Георги Илиев се Разкая: Четирима Блудствахме с Кали в Тоалетната на Чалга заведение! Виж Тук:

Наско Рубенса, който беше сред горилите на Георги Илиев, направи признание на смъртното си легло. Той разкри и разказа за опит за изнасилването на Кали в кулоарите на известно заведение.

„Много глупости превихме тогава. Чувствахме се силни, чувствахме се господари на цяла България. Наливахме се с уиски, шмъркахме кокаин и вадехме пищови на всеки, който ни погледнеше накриво. Славни времена бяха“, разказва бандитът, който в момента гасне от рак на дебелото черво.

„И никоя жена не можеше да ни откаже. Поискахме ли я, ставаше наша!, продължава разказа си бандитът.

Затова и като отидохме на поредната запивка и видяхме каква капчица е Кали, я издебнахме край тоалетната, където беше отишла да се освежи. Бяхме четирима, а тя – една, ама се бореше яко като тигрица. Като полудяла котка беше.

Е, не беше изнасилване докрай, казва със съжаление Наско. Един я държеше за ръцете, друг й бъркаше в деколтето и й опипваше ци*ите, трети й свали гащичките да я обара отдолу. В разгара на забавлението ни, се появи изневиделица Главния и ни разгони. Чул я как пищи. Тъкмо я бяхме повалили и искахме да й се изредим и тогава той ни секна. Иначе друг нямаше да посмее да влезе, защото всички знаеха кои сме.

Бяхме друсани и пияни“, обяснява разкаялият се гангстер.

Жоро Илиев не само спасил Кали от лапите на гардовете си, но оттогава станал неин защитник. Издал заповед в подземните среди, където всички му козирували, никой да не пипа певицата и да я оставят да работи спокойно.

Тръгнали слухове, че двамата са любовници, но Главния всъщност само се изживявал в ролята на закрилник на малкото смело момиче, което пеело вечер в кръчми, пълни с мутри.

Жоро често я канел на „фирмени“ събирания, давал й огромни хонорари, за което тя му била страшно благодарна. Уреждал й участия и в приятелски заведения.

Кали била толкова прехласната по него, че дори кръстила първото си дете Георги, за да му докаже признателността си.

„Илиев беше жесток човек, безмилостен бандит! Но понякога се изживяваше като благодетел и спасител“, твърди умиращият му охранител.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *