Деси Цонева се сгоди! Вдигам сватба, похвали се палавницата. Виж Тук:

Наследницата на покойния  Димитър Цонев – Деси, внезапно се сгоди.
Палавата брюнетка каза „да” на новото си официално гадже Георги Джамов и би фейсбук камбаната, като си смени статуса на профила.

Пръв в социалната мрежа й честити Роро, който шеговито предложи брак на Рени, а певицата, очевидно неразбрала шегата, ме отговори, че била малко заета. Което прозвуча като малко употребявана.

Кака Лара се разкудкудяка, че иска да види селфи с пръстен и чеиза на бъдещата младоженка, но бе отрязана  с цитат от песен на Галин: „Нека да е тайно и да е безкрайно”. Което пък за кой ли път показа, че лагерът на интелектуалците, който оплюваше с пяна на уста чалгата, знае всички маанета наизуст и даже ги цитира.

Деси разкри връзката си с Джамов дни след като напусна ВИП Брадър. Новата й  любов е брат на доста известния ъндърграунд бизнесмен Димитър Джамов. Още преди да е дала първите интервюта, Деси  пусна няколко страстни селфита и снимки от интимни пози с възлюбения си Георги.

Тя едва е изчакала да остане Къщата зад гърба й и се е метнала в обятията на любимия си. Докато беше в шоуто, тя непрекъснато говореше за се*с, нервничеше, беше я ударил здраво хормонът и направи публично признание, че не може без креватна аеробика. И чак след няколко сеанса тя пусна ухилената си и задоволена физиономия във Фейсбук и написа: „Приятно е”.

 Деси вече е обръгнала на семейното поприще, като зад гърба си има един развод с Янчо Таков – младши, от когото роди син, който кръсти на него. После  изживя бурна любовна афера с бизнесмена Зак Коен, с когото щеше да вдига сватба в Ню Йорк, но нещата се разсъхнаха. Междувременно запълваше времето си с пиянски оргии и дори групов се*с, прилежно документиран с няколко видеоклипа в телефона на Тодор Славков

Сега обаче Деси се готви отново да влезе в редиците на почетните омъжени жени! Но кога ще е сватбата и ще има въобще ли такава, ще изчакаме да прочетем във Фейсбук, където Десито непрекъснато виси.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *