Шизофренични Гърчове! ЕТО КАКВО ОБЕЩА ДА НАПРАВИ БОРИСОВ АКО ГО ИЗБЕРЕМ ПАК! Виж Тук:

Само когато наближат избори, ГЕРБ внезапно се сеща, че България не е само магистрали, саниране и тлъсти далавери с еврофондове, но в нея живеят и хора.

Бедни, отчаяни хора, на ръба на мизерията, които се борят за всеки залък хляб и често го намират в казаните за боклук! Пенсионери, които оцеляват на магия с по 160 лева пенсия, болни, които просят пари за здраве и докато просят – умират, глутници безработни… Те най-силно ненавиждат управлението на Борисов и ГЕРБ. Стотици хиляди български семейства, които замръкват на тъмно и студено с парче сух хляб на масата.

Всички статистики сочат, че България е първа по бедност не в ЕС, а в цяла Европа. Но незнайно, (тоест -знайно e) защо, ГЕРБ едва сега обърнаха внимание на този най-разобличаващ некадърното им и крадливо управление факт. Идат избори и Бойковата хунта се активизира. По личната заръка на Вожда ГЕРБ подхвана един толкова лицемерен и отвратителен флирт с измъчения народ, че чак да ти се доповръща:

Вчера Томислав Дончев застана на тв. амбразурата и безпардонно излъга електората, че партията му щяла да направи заплатите 1 500 лева, а минималната пенсия 300 лв, но до края на мандата. И, разбира се, не пропусна да спомене че: За това, че Борисов управлявал само две години били виновни Комунистите!!!

Да се чуди човек телевизора ли да строши, докато гледа как крадливата гербаджийска шайка го лъже мазно и нагло в очите… или най-после да излезе на площада!

Каква беше вината на БСП, че Борисов си пльосна оставката през ноември без никой да му я е искал?! С какво т. нар. „комунисти“ му попречиха да продължи да управлява и да доведе програмата си докрай? Но не. Страхливия идиот се паникьоса, че хората не гласуваха за Цецка (тоест- за ГЕРБ). Разтресе го и параноята, че държавата може да фалира по време на неговия мандат… И се скри под магнолията си.  А там измисли, че не би било лошо преди да се възкачи пак на трона, да пусне едно служебно правителство, а ла Орешарски, за няколко месеца… Че после при третия си премиерски мандат – още две години да си измива ръцете с него. 

Както казва социологът Кольо Колев: „Бойко за втори път хвърли кърпата на земята по средата на хорото. И какъв е смисълът да го избираме, като пак ще я метне насред мегдана, ако спечели властта. А ние само ще тънем в неведение кога пак ще го направи“.

На нас от Skandalno.net причините за неадекватното поведение на Борисов са ни ясни. И не спираме да ги повтаряме в продължение на вече 8 години. Но как изглежда Бойко в очите на малцината останали все още негови поддръжници? Ето как: Сякаш управлява не загрижен за България политик, а някакъв самовлюбен шизофреничен индивид. Премиер, който внезапно се нацупва и се отказва от властта, за да накаже народа си, а след това, кипящ от нездрава енергия, се хвърля да печели същата тази власт, от която доброволно се е отказал, все едно нищо не е станало. Която и от двете описани версии-диагнози за поведението на Борисов да е вярната, едно е сигурно – Тук трябва да се намесят психиатрите!

Връщаме се на думите на социолога Кольо Колев, който каза още: „В момента от ГЕРБ много рязко са „обърнали палачинката“ и засипват хората с обещания за повече пари, за по-високи пенсии и заплати. Щели да наливат много в образованието…“, завърши Колев.

Как да го разбираме това, когато само преди месец в парламента гербаджиите категорично отказаха да гласуват предложението на Патриотите за 300 лв. минимална пенсия, защото щяло да се отрази негативно на бюджета. А сега същите обещават  650 лева минимална заплата, която щяла да нарасне в следващите 4 години до 1 500 лева?

Как да тълкуваме факта, че само допреди месец първата дума в и без това бедния речник на Борисов беше „магистрала“, а втората „саниране“? Както по време на първия му половинчат мандат, така и през втория! А сега внезапно в устата му влязоха „хората“, „доходите“, „пенсиите“ и се затюхка Бащицата му, че народът живеел на изпарения и без пари?

Патриотите се оплакаха, че в момента ГЕРБ е направил копи-пейст на предизборната им програма.

От БСП също са озадачени, че хората на Борисов обещават едно към едно това, което левицата е заложила в програмата си.

Няма защо да се чудят! Ерозиращата псевдо-партия, която доскоро ни управляваше, в момента няма нито един полезен ход. Да говори Бойко за магистрали вече не е печелившо, защото хилядите зейнали по тях след ланския сняг дупки крещят в лицата на хората: „Вижте как ви измамихме!“.

Зарибявката със санирането вече също е изтъркана плоча. Видяхме достатъчно прясно санирани блокове, от които мазилката се рони, боята се лющи, покривите текат и… става ясно, че работата е свършена през пръсти, колкото да се отчете дейност, а парите да потънат незнайно къде. Всъщност е знайно къде, щом се стигна до там президентът Радев да наложи вето на обществените поръчки.

Не мина и номерът с мажоритарния вот, с помощта на който ГЕРБ можеше да изстиска някой и друг процент отгоре.

На ГЕРБ не им остана нищо друго, освен да заложат на негативна кампания- да пръскат отровни компромати срещу опонентите си, без да предложат нищо градивно на избирателите, освен идеите на конкурентите си, представяйки ги за свои.

Цялата Бойкова партия е обхваната от политическа шизофрения до степен- пълно раздвояване на личността и тотално разминаване между думите и делата.

Затова е крайно време гербаджиите да се оставят в ръцете на любимия си здравен министър Москов. Да ги излекува така, както лекува народа!

А останалите все още психически здрави българи… те знаят как да гласуват! Skandalno.net

Песен за Бойко Борисов:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Народът не е прост, Тикво! Любимите ти магистрали днес убиха жена. Млъкни поне днес!!!!!!

  2. От ГЕРБ СИ ВЯРВАТ,ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ЗАПОЧНАХА МАСИРАНА АТАКА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО БИХА МОГЛИ ДА ИМ ПОПРЕЧАТ!Българи, нека покажем на всички,че сме мислещи хора и не ни е безразлично как ще живеят нашите деца. Нека се поучим от нашите съседи – румънците.Да изберем хора,които притежават поне 3-4 таланта ,за да могат да управляват добре за въздигането на нашата родина.
    Не вярвайте на лъжи и обещания!Защо досега нито СДС, нито ГЕРБ не направиха нищо за благоденствието на народа!

  3. Като гледам, нищо несе е променило, даже по-лошо е станало за една година и никой не гласува за ГЕРБ пък сас и на ВЛАСТ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *