Дизайнерката Мегз ИЗЛЕЗЕ ГОЛА НА СЦЕНАТА! + СНИМКИ Виж Тук:

Дългоочакваното събитие – церемонията по раздаването на хип-хоп наградите за 2017 година, бе засенчено от шокиращата поява на една от гостенките на събитието – дизайнерката Миглена Каканашева. Младата дама дотолкова шашна с външния си вид, че в продължение на часове цялата публика зяпаше нея, а не изпълнителите на сцената.

Рап събитието се състоя в изискан столичен хотел, а на него се бяха събрали звездите на хип хопа и много представители на столичния елит. Като последните бяха дошли главно за да покажат тоалетите си и да излязат на сцената, за да връчат приз на някой от номинираните.

Освен хип хоп цвета на страната в събитието взеха участие и много поп изпълнители, а специален гост беше румънската звезда LARISE. Отличени за изявите си през годината бяха 100 кила, Спенс, Гери-Никол, Дара, Dee и още много известни и обичани имена. Но дори предизвикателната и старателно избрана визия на Гери Никол, която обикновено е в центъра на вниманието, бе внезапно засенчена от не кой да е, а от  дизайнерката Миглена Каканашева, която трябваше да връчи награда на изпълнителя на годината в категория „мъже“.

За да се превърне в център на вниманието  Каканашева бе облякла ултра-провокативна рокля с две широк и цепки до кръста, под която, всички видяха, че е пропуснала да си сложи гащички. Най-вероятно дизайнерката е забравила бельото си вкъщи. И не само го е забравила, ами и смело показваше този факт на всички в залата. Тя  пристигна последна на церемонията, като закъсня с цял час и изправи организаторите на нокти. А когато се появи, всички забравиха защо са се събрали и втренчиха погледи в нея.

Цепките на официалната й нахално разголена черна рокля започваха още от талията.

Цялата публика зяпна от „културния шок“ и модния взрив, но миньончето гордо мина сред масите, показа прелестите си на всички и се запъти към ВИП масата, на която трябваше да седне заедно с едни от най-големите бизнесмени у нас. Въпросните обаче силно се смутиха от голотата й и започнаха да гледат право напред, за да не излезе, че са вперили погледи в срамотиите на дамата.

Най- доволни от сконфузната ситуация останаха фотографите, които стръвно задебнаха мига, в който Мегз ще излезе на сцената да си връчи наградата. Те до последно таяха надежда, че като стене, през някоя цепка ще лъсне най-милото й, а те ще го увековечат на снимка. За тяхно съжаление обаче това не се случи.

Явно  Мегз беше залепила роклята си на най-интимните места със специално лепило и така съумя да опази дупето и пеперудката си скрити и неопетнени от любопитните обективи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *