ЧУДО! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:

ЧУДО! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:
Кръвта вода не става! Българския народ доказа, че е братски с руския! Благодарение на народа ни ЕС сваля санкциите срещу Москва! Виж подробностите по-долу:

rusia_bulgaria1

Част от санкциите на ЕС срещу Русия ще бъдат свалени и то скоро.

Причина за това станаха седем страни – членки на Евросъюза, начело с България, чиито правителства изпитват все по-силен и яростен натиск от недоволните си граждани заради антируските санкции.

Новината призна с неохота агенция Ройтерс. Оттам обясниха, че цели народи и дори правителства са твърдо против изкуственото насаждане на омраза и забрани срещу Русия. Фалираха цели фирми заради невъзможността да търгуват на руския пазар. Замразиха се хиляди общи проекти. Поръчана от Москва продукция остана да гние по складовете в ЕС. Много хора останаха без работа.

И всичко това, заради желанието на САЩ да се меси във всички световни проблеми и американските слуги Меркел и Оланд, които танцуват под свирката на ЦРУ и Сорос.

Ройтерс отбелязва още, че най-силните антиевропийски и проруски настроения се забелязват в България. „Над 90 процента от българите се чувстват по-близки с Русия, отколкото с ЕС, а санкциите са се отразили пагубно върху животновъдството,  селското стопанство и хранителната промишленост в тази балканска държава“, съобщава световната информационна агенция.

Силно негативно влияние имат санкциите даже и върху туризма на България, който е силен този сезон! Но очакваният брой руски туристи така и не дойдоха.

„Най-вероятно не всички санкции ще бъдат едновременно премахнати, но вече е взето решение за снемането им в някои от секторите на икономиката“, заяви европейски дипломат.

Именно тази е причината и председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер да посети Русия по време на Петербургския международен икономически форум миналия месец. Там той е договорил някои условия и едновременно това признал, че ЕС губи милиарди от наложените санкции.

Седемте държави, които се чувстват най-ощетени от това безумно икономическо и политическо насилие над политиката и икономиката им са България, Италия, Гърция,  Кипър Унгария, Словения и Словакия. Там има и най-силен натиск от обикновените граждани върху политиците! Като вече се формират силни настроения за излизане от ЕС.

А ЕС не е готов да изгуби още седем държави заради това, че изпълнява безумни американски заповеди и прилага икономическо насилие.

Американците са глупаци ако мислят, че всички народи на планетата ще загърбят миналото си, ще се откажат от историята си, за да играят по американската свирка, от която излизат само зомбиращи мелодии.

Няма начин да накараш приятели и братя да започнат да се държат като врагове без причина.

Невъзможно е да изкарваш Русия агресор пред света, защото си е върнала Крим със законен референдум, а самият ти да сееш „революции“, тероризъм и смърт и… с цялата си наглост да се удряш в гърдите, че си хуманист.

Немислимо е да насаждаш изкуствена омраза и изкуствени икономически кризи по планетата и да очакваш народите раболепно да ти козируват.

Можеш да купиш много политици, но не можеш да купиш народа…

…Историята му, миналото му, бъдещето му.

Време е да го разберете, „братя“ американци.

Искаме си истинските братя, не вас! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Моя коментар е такъв.Нямаме братя,имаме си само нас.И докато този народ мисли с кои сме няма да благоденства. Писна ми да чета по форумите как българите мерят пишките на руснаци,американци и централно европеици,и забравят за своите.Осъзнай се народе.НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ.Не ме карайте да се срамувам,че съм БЪЛГАРИН.

    • Има много други неща, заради които трябва да се срамувате – преди всичко, че народът на няколко пъти избира гробокопачите си. Аз пък отсега нататък имам повод да не се срамувам.

    • Мальк народ сме,,момче,,не можем да,,плуваме,,сами,колкото и да не ти се иска! Отвори очи и виж зората!

    • Мальк народ сме,,момче,,не можем да,,плуваме,,сами,колкото и да не ти се иска! Отвори очи и виж зората!

    • Atanase, ne se pravi,, giozgere,, na patriot, malki darjavi i nazii sami ne mogat da prosastestvuvat,A sledovatelno nai bliski po religia i ezik sa rusnazite!E, drug e vaprosat, kakvo lichno ti iskash?!

  2. Санкциите срещу Русия ще ги свали Тръмп, Путьо Радев ще си го припише като лична заслуга….

    • „Ейс оф спейдс педерейс“ – предизборен клип на трай-чо и цец-ка единдолдренкови – аранжимент: „лос банкя бандитос“ и „мигрена кунева идиътс бенд“.

    • „Ейс оф спейдс педерейс“ – предизборен клип на трай-чо и цец-ка единдолдренкови – аранжимент: „лос банкя бандитос“ и „мигрена кунева идиътс бенд“.

  3. Е, не е заради България, а за още 6 страни. Разбира се визитата на президента проработи за това.

  4. Русия е самодостатъчна страна. Влиянието на санкциите е минимално и по-скоро те укрепват позициите на Владимир Путин – за доброто на Русия и на света! За съжаление, сега в САЩ се развиват събития, които в много отношения наподобяват т.н.киевски майдан! Ако Тръмп не издържи или бъде ликвидиран, светът ще потъне отново в либералното блато. Американската демокрация се оказа много крехка, застинала в пубертета си! Изпитанието обаче е за целия свят!!!

  5. За освобождението на България от 5 вековното османското робство, Русия харчи за война сумата от 32 000 000 рубли. По курса на „БНБ“ тогава това се равнявя на 27.5 тона злато. И как да реагират нормалните хора?

  6. Като гледам тая мечка, я приемам голямата русия, а като гледам този лъв, не се сещам за българия, защо ли,, на българия по вече и похожда пуделче, подиграваме се на македонците, пък ние не сме по малко болни мегаломани.кога ли ще кротнем от нашата меголомани или като ни пиберат всите в карлуково май.

  7. KRAINO vreme e da sprat konfrontaciqta po kakavto i da e povod sreshtu VELIKA Bratska RUSIQ !!!!!!!!!!!!!!!!! DANO po-skoro da premahnat vsichki sankcii sreshtu RUSIQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Е ТОВА Е ГОЛЯМАТА ПРЕКРАСНА ИСТИНА ТИ КОЙТО СИ НАПИСАЛ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ СИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ПРЕКЛАНЯМ ТИ СЕ АКО ИМАШЕ И ДРУГИ КАТО ТЕБЕ БЪЛГАРИЯ ПО РАНО ЩЕШЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ ПРЕКЛАНЯМ СЕ И НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО СА ТЕ СЪЗДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ МИЛО УМНО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ ДА СИ ЖИВО И ЗДРАВО И ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ СЪС ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО БЛАГОДАРЯ ВИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  9. Atanase, ne se pravi,, giozgere,, na patriot, malki darjavi i nazii sami ne mogat da prosastestvuvat,A sledovatelno nai bliski po religia i ezik sa rusnazite!E, drug e vaprosat, kakvo lichno ti iskash?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *