Черната серия продължава! Внезапно ПОЧИНА още един роден Предприемач- МУЛТИМИЛИОНЕР! 5 бг. богаташи се преселиха в отвъдното за 7 месеца!

Още един роден мултимилионер почина внезапно! Това е шефът на „Булгартрансгаз“ ЕАД – 42- годишният Георги Гегов, съобщиха от Министерство на енергетиката. А причината за смъртта му все още не се разкрива.

Той беше една от най- силните и влиятелни фигури в бранша. Георги Гегов отговаряше за българо- руската фирма, която щеше да строи „Южен Поток“. Преди три години, Гегов бе част от българската делегация, която води преговорите за газопровода директно с руския президент Владимир Путин и уточняваше подробностите по изпълнението на проекта.

Бащата на Георги Гегов е Кирил Гегов – дългогодишен директор на „Булгаргаз“, един от най- опитните родни енергетици.

От години Георги Гегов живееше на семейни начала с бившата депутатка от ГЕРБ Теодора Георгиев. Двойката притежава солидно количество недвижимо имущество – 4 жилища в София, 3 гаража и 3 магазина.

Само за 7 месеца внезапна смърт покоси петима от най- известните и крупни родни предприемачи:

Георги Гегов ръководеше българо- руската компания за „Южен поток“

Преди броени дни внезапно почина бизнесменът и строителен предприемач Стефан Шарлопов. Мултимилионерът издъхнал в съня си. Не се съобщава официално дали е имал здравословни проблеми. Но източници от обкръжението му разкриха, че в последно време се оплаквал от сърцето.

В началото на януари пък показно беше разстрелян друг един приказно богат бизнесмен – босът на „Лактима“ и „касиер“ на ГЕРБ Петър Христов.

А миналата година починаха шефът на „Асарел- Медет“ Лъчезар Цоцорков, както и собственикът на „Петрол“ Денис Ершов. За петролният бос се знаеше, че има болно сърце.

Активите на петимата покойни предприемачи надхвърлят 1,5 млрд. лева, но какво ще се случи с тия пари и дали няма да се „стопят“ и изчезнат като авоарите от империята на Илия Павлов „Мултигруп“. Ще поживеем и ще видим! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Дааа, много са „случайните“ умрели богаташи в България. Има нещо много съмнително и подозрително

  2. Един по един та до един………………
    Ежедневие–какво да се прави ????????
    Ще е новина,ако за деня няма трупове на внезапно
    починали известни другарчета.

  3. Богатите са голяма загадка. Не се знае от какво умират. Докато за бедните всеки знае. Умират от глад и мизерия.

    • Напротив–знае се и те от какво умират.
      ОТ ПРЕЯЖДАНЕ.

      • Може и да си прав. Алчността ги кара да избиват конкурентите, за да остава повече за тях. Те се избиват един по един, а населението от което нямат нужда го избиват масово.

  4. Поп Андрей с катафалката без ремарке каза:

    Да е жив и здрав и със здраве да си харчи „спестените“ пари!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *