Кой и защо прати Полицейските Патрулки да ПРЕСЛЕДВАТ Президентшата Десислава Радева?! Отговорът ще ви Шокира:

Чутовен скандал с главно действащо лице първата дама Десислава Радева гръмна по медиите. Една дозина сайтчета и вестници на герберска хранилка обвиниха президентшата, че не спряла за полицейска проверка с автомобила си. Вследствие на което последвала гонка между колата й, уж шофирана лично от нея, и полицейски патрулки, които я проследили чак до резиденция „Бояна“. „Информацията“ идвала от източник в МВР, пожелал анонимност.

Новината беше шумно тиражирана и раздъвкана от всички близки до властта медии. Но никоя от тях впоследствие не си направи труда да отрази официалната позиция на Президентството по скандала, а именно: „Категорично полицейски патрулки не са преследвали автомобила на Десислава Радева“. Оказа се, че скандалът е напълно измислен, а „новината“ – пълен фалшификат.

“Първо, през въпросната нощ г-жа Радева не е шофирала автомобила си… и второ- на въпросната дата през цялото денонощие в София не е имало преследване с патрулки. Президентшата е била в колата с охраната си и с шофьора”, коментира шефът на НСО ген. Ангел Антонов. Според него, измисленият скандал се завихрил заради липса на комуникация между службите.
По протокол автомобилът на президентшата се управлява задължително от служител на НСО, а тя пътува на задната седалка, заяви още той и добави, че в момента се прави пълна проверка на случая.

„Не е имало никакви гонки с коли на НСО, а още по-малко с пътник- Десислава Радева!“, потвърди и военният министър Красимир Каракачанов. Патрулиращите полицаи не спират автомобили на НСО, когато са с пусната синя лампа. Но ако не е била включена, тогава се проверяват, както всички останали. Вероятно става въпрос за грешка, но случаят все още се изяснява, заяви още Каракачанов.

Единственото вярно твърдение в тиражираната вчера новина е, че е имало полицейска акция, но без гонки с патрулки и е била в района на НДК.

Ние от Skandalmo.net решихме да изчакаме проверките и официалната позиция на институциите по случая, преди да тиражираме подобен тип новини, които иначе биха ни донесли завидна посещаемост. Но пък не са проверени и изяснени. И позицията ни се оказа правилна. Защото накрая стана ясно, че новината е фалшива.

Но нека се замислим кой има полза от шумното разгласяване на подобен тип изфабрикувани скандали, без да са проверени? И кой цели с изфабрикувани измислици да опетни репутацията на президента Румен Радев и семейството му?

Отговорът е ясен: Който се чувства застрашен от огромната обществена подкрепа, на която се радва държавният ни глава. А Радев е фаворит на народа, особено след като без колебание зае твърда позиция по няколко ключови въпроса за страната: обяви се срещу Истанбулската конвенция. Обвини правителството на Бойко Борисов, че обслужва само чужди интереси, без да мисли за народа. И заяви, че парламентът не функционира нормално. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Само едно не мога да разбера кой е бил зад волана на ав… Ла Г. Жа Радева или шофьора та не е спряла на стоп палката.
    И какви са тия тъпи журналисти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *