Черната Златка ще Топи Ледовете със Свеки-то, кръщава бебето на нея!

Златка и МироЗлатка Димитрова е в доста лоши отношения с майката на любимия си Миро.

Никакъв чар, силикон, или подмазване не помогнали отношенията между двете да се стоплят. Възрастната жена умирала от години от срам, че „точно това чудо на природата“ се е лепнало като кърлеж за сина й. Майката на Миро гледала и двата „ВИП Брадъра“, в които плеймейтката участва, проследила сълзите й по Багата, станала свидетелка на ужасната й неграмотност и истеричното крещене и изпаднала в пълен шок, че жената, на която се смее цяла България е гадже на сина й.

Бъдещата свекърва на Златка нито веднъж не я приела на гости в дома си, дори когато плеймейтката беше бременна преди три години. Тя заявила, че не иска да чува нито за Златка, нито за детето й и признава само истинската си снаха, с която е в много добри отношения. Именно неприклонното свекървище е и причината съпругата на Миро да не му дава развод. Не минава и ден, в който майката на Миро да не му пили на главата да остави плеймейтката, чиито голи снимки са на разположение на всички мъже по света.

Златка обаче по гръб не пада и решила да стопли отношенията си с възрастната дама. Откакто забременяла втори път, а видеозонът показал, че бебето е момиченце, тя си навила на пръста да го кръсти на майката на Мирослав.  

Няма на света жена, която като разбере, че едно бебе е кръстено на нея, да не се разтопи и разнежи, разсъждавала наивно Злати.

Тя даже обявила публично, че така смята да покаже уважението си към старата дама, която не иска да я погледне.

Когато Димитрова направи аборт в седмия месец, тя не се сдържа и обвини свекървата, че й е направила магия. Злати сподели как свекърва й пратила смс със заклинание никога да не зачене от сина й. Уточняваме, че това са думите на жената според интерпретациите на Златка. Сега плеймейтката  пак се пази от лоши погледи и не ходи на места, където има негативна енергия.

Това лято не развява даже корема си по плажа, както правеше предния път, а кротува в очакване на термина, който обаче ще дойде след месеци. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/e6x1Ve6v-kc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *