Черната Златка в Потрес! Вижте Кой Отказа да я Поздрави за Бебето:

Златка ревЗлатка Димитрова отново намери повод за сълзи, въпреки че стана майка само преди няколко дни.

Тя старателно броила всички честитки в социалната мрежа и по телефона, както и изпратените й подаръци. Но един – единствен важен за нея човек изобщо не реагирал на героизма й да роди бебе и това била майката на Миро.

Това запали нова война между двете жени и предизвика силен гняв у бургазлийката. Цялата рода на Миро изобщо не я поздравила за бебето.

Отдавна е известно, че племейтката е на нож с Мировата майка. Златка иска да се настани като достойна снаха в сърцето и дома й. Жената обаче отказва да я приеме и държи на предишната си снаха, а Златка за нея е просто любовница на сина й и нещо повече.

Малкият Мирослав не успя да събере двете жени, както Златка планираше. Плеймейтката беше убедена, че след като роди внучето на свекърва си, тя ще дотича разкаяна при нея да гушне бебето. Нищо подобно обаче не се случи. Леденото мълчание продължава, а любима снаха си остава първата. Златка просто не съществува за майката на Миро. Тя все пак отронила един поздрав, но го отправила само към сина си.

Злати обаче се утешава с новото жилище, което любимият й купи в Банкя.  Там, тя заедно с майка си Маргарита ще отглежда бебето, а Миро се е постарал всичко вътре да е суперлукс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *