Червен конец показва: Черната Златка пак бременна!

Златка атака КироЗлатка Димитрова  отново е бременна!

В това са категорични  нейни фенове, които веднага разпространиха новината в социалната мрежа. Те искрено поздравиха Злати, но коментарите им бързо бяха изтрити от нея.

Плеймейтката е на седмото небе от радост и това си личи в редките случаи, когато се появява като коментатор във ВИП Брадър. Лицето й е променено, видимо е отслабнала, но е озарена от някаква вътрешна светлина. Ха дано да има бебе, желаят й горещо приятелки.

Повод за увереността, че тя е заченала, даде червеното конче, което отскоро Димитрова носи на ръката си. По стар нашенски обичай, то предпазва от уроки и много често го носят бременни булки, за да се предпазят от лоши очи. Засега обаче Златна не иска да се разчува и затова трие коментарите на всеки, който я пита или направо й честити, пише хотарена.

Миналото лято тя изгуби бебето си в седмия месец и темата е много чувствителна и болезнена за нея. И все още си мисли, че е станало заради уроки.

Лекарите препоръчаха да се въздържа една година от забременяване, но годината изтече и нищо чудно плеймейтката отново да очаква дете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *