Кошмар! Мигрантите като животни – изнасилват жени, правят ги проститутки

БежанциЖени, които са пристигнали като  мигранти в Германия и нямат съпрузи, са принуждавани да проституират ежедневно за по  10 евро в немските бежански лагери.

Насилието бележи рязко увеличение през последните дни, а напрежението расте заради влошаването на условията в приемните центрове, които се организират непрекъснато в движение и няма време да се оборудват както трябва поради големия наплив. Мъжете са недоволни, че спят на походни легла във физкултурни салони и не могат да удовлетворят нагона и похотта си.

Те се нахвърлят върху неомъжени девойки или вдовици и ги насилват. Сексуалното насилие вече  е част от ежедневието на пришълците и  само в една германска област са регистрирани над 100 подобни случая. Някои от мъжете пък карат собствените си съпруги да проституират в тоалетните на училищата или в тъмните ъгли на центровете, а цената за един акт е 10 евро.  Така нещастничките изкарват пари за цигарите на съпрузите си и ако имат деца за дрешки и храна, въпреки че тези неща са им осигурени.

В мигрантския център в град Кицинген местните власти се видяха в чудо и решиха да назначават само мъже като чистачи. Първоначално тази работа била за жени, но мъжете, като ги видели извън центъра, веднага се нахвърляли върху тях, поваляли ги на земята и си удовлетворявали набързо нуждите, а жертвите им плачели и се оплаквали на работодателя. Накрая властите разделили самотните дами и девойчетата от мъжете, но и това не помогнало. Всяка, която дръзнела да излезе, ставала плячка на разгонените араби. На места вече са поставили охрана на работещите жени, но полицията не може да пази всяка.

Държат се като истински диваци, оплаквали се полицаи, които не само пазели жените, но и разтървавали мъжете, който пък непрекъснато с биели помежду си. Уж заради разпределението на храната и дрехите, но всъщност често и заради кавги за жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *