Цветан Цветанов призна: Правителството щеше да падне без ДПС! Вижте връзката между Борисов, Доган и ЦРУ:

„ГЕРБ трябваше да приеме предложението на ДПС за преференциалния вот, за да не се стигне до предсрочни избори и съответно до политически хаос. Аз се съгласих от името на нашата партия с идеята на ДПС“. Тези скандални признания направи шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в свое тв. интервю днес.

И на практика с това си изявление вторият в ГЕРБ призна на глас, че управлението на Бойко Борисов е и винаги е било в пряка зависимост от волята на ДПС. Най-малкото по причина, че и двете партии са създадени и доминирани от ЦРУ.

„Ние от ГЕРБ имаме допирни точки с ДПС по няколко теми, свързани с евроатлантическите ценности, като например закупуването на американските изтребители F- 16“, заяви Цветанов.

Skandalno.net припомня, че скандалното решение за ликвидиране на преференциалния вот беше взето на среднощно полулегално заседание на Парламентарната правна комисия. За гласуването на тази промяна, както и на останалите спорни изменения в Избирателния кодекс, на следващия ден ГЕРБ отново прибегнаха до услугите на ДПС.

Управляващите на два пъти не успели да съберат кворум, което принудило Цветанов да връхлети като хала в стаята на ДПС, за да моли Мустафа Карадайъ да му помогне, разкриват отлично информирани източници от кулоарите на парламента. И чак след като наместника на почетния председател на ДПС благоволил да осигури кворума на ГЕРБ, се стигнало до гласуването в пленарна зала.

Спешната помощ, която ДПС осигури на ГЕРБ веднага ни припомни за новогодишната реч Ахмед Доган, в която заяви, че ще продължи да крепи правителството на Борисов. Като дори обеща да пази управляващата коалиция от вътрешни боричкания, които биха могли да я катурнат. А колко ще ни струва този ЦРУ-шки съюз между турската и мафиотската партии, тепърва ще видим. „Може пък Доган да се обзаведе с още някой ТЕЦ“, иронично коментира ситуацията Велизар Енчев.

След обяснението на Цветан Цветанов в любов към ДПС, последва и още по- изненадващо такова – този път от страна на вицепремиера с неясен ресор Томислав Дончев: „Факт е, че ДПС ни помага понякога. Имаме еднакви позиции по външната политика, свързана с европейските и евроатлантическите принципи“, заяви Дончев в свое интервю.

Скритата коалиция между ГЕРБ и ДПС е факт още откакто Борисов яхна властта през 2009 г. Мнозина експерти са на мнение, че скандалното видео от онази далечна 2009 г., в което Ахмед Доган обяснява на български пред избирателите си, че той разпределял баницата, всъщност не е бил никаква случайност, а хитър ход, целящ да помогне на ГЕРБ да спечелят убедително. А най- явното доказателство за взаимодействието между двете партии е депутатът от ДПС Делян Пеевски, който контролира подчинените на ГЕРБ медии, както и знакови сделки, като тази за „Булгартабак“ и аферата с КТБ. Пеевски е топлата и силно компрометирана връзка между Доган и Борисов – момчето, което е гарант за равнопоставеността на двамата в бизнес империята, която контролират… под зоркия поглед на ментора им ЦРУ! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ДПС искат да ме убият, помните ли великата реплика на сикаджийската мутра Б. Борисов..
    А Дано…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *