Цветан Цветанов излезе в Пенсия! САЩ му Обещаха, че НЯМА ДА ГО СЪДЯТ! Ето какво се случи:

Днес Цветан Цветанов най-изненадващо хвърли оставка и напусна заеманите в ГЕРБ постове зам.- председател и шеф на изборния щаб… и се сниши до редови член на партията. Случило се тази сутрин след разговор с Борисов, който веднага я приел. Припомняме думите на Борисов, който преди изборите заяви: Съдбата на Цветанов ще зависи от резултата на ГЕРБ на евровота. Странното е, че ГЕРБ спечели, но въпреки това Цецо е аут.

Което ясно показва, че шефът му Борисов изобщо не е доволен от изборните резултати. Защото макар и да са на първо място, ГЕРБ реално не увеличават броя на евродепутатите си – остават си с шестима, а не със седем- осем, както се канеха предизборно. Въпреки победата, партията на Борисов индексира много сериозен отлив на гласоподаватели. Докато подкрепата за БСП се е увеличила и левицата печели с един мандат повече – изпраща в ЕП петима евродепутати. Има и още стряскащи Борисов данни: Според изчисленията на ЦИК, разликата между ГЕРБ и БСП в 12 области на страната е съвсем минимална – между 500 и 800 гласа. Гласове, които спокойно би могло да се натъкмят чрез фалшификации. От левицата ГЕРБ загуби и в четири областни града – Плевен, Добрич, Видин, Ямбол. А във Велико Търново изпреварва БСП само с 47 гласа.

Затова и Борисов не се радва, а е силно стресиран от тази „победата“. Защото е пирова, а дава и ясен сигнал за разложение и гангрена в тялото на партията му. Именно по тая причина, без колебание Борисов отряза дясната си ръка Цветан Цветанов – в отчаян опит да заздрави партийния организъм. Щетите от „Апартаментгейт“, които Цвъки нанесе на ГЕРБ, както и последвалото му след скандала безумно арогантно поведение, явно са нанесли толкова тежки щети на партията-корпорация, че дори условната изборна победа не е омилостивила Борисов.

Ето как журналистката Нора Стоичкова коментира днешната оставка на Цветанов:

„Цецо бил подал оставка от всички властови структури на ГЕРБ, след разговор с Борисов…. И с това ли „наказание“ ще се размине този алчен политически труп?
Няма ли да върне апартамента за 1.5 млн. с частния асансьор? Няма ли да върне парите, награбените имоти?
Прокуратурата няма ли да го подгони за незаконни приходи и злоупотреба с власт?
Няма ли да окошарят Цветанов за прокарването на лобистки и корупционни закони срещу заплащане, или и той ще се размине с някаква си мнима оставка. И „поемане на политическата отговорност“, каквото и да значи това.

Ясно е, че Цветан Цветанов няма кой да го съди – както той сам най-глуповато-искрено си каза след „АпартаментГейт“. Защото е агент на американската служба ДЕА. Той вече е инструктиран след оставката да се скрие вдън земя, за да не бърка работата на другия агент и васал на запада Борисов. Съдчата на Цветанов ще е същата, както на всички продажни агенти преди него- временно пенсиониран до повторно повикване, ако в един момент им потрябва. През тази процедура ще мине и Борисов, но явно са преценили, че още му е рано. Така че да не се лъжем – възмездие няма да има и никой няма да ги търси за нищо. Те просто биват скривани далече от обществения живот под чадъра на службите. Западните централи никога няма да допуснат агентите им и управници на терен да се озоват на подсъдима скамейка за корупция – какво по- голямо доказателство от това, че България е колония на Запада. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. „ЗАЩОТО Е АГЕНТ НА АМЕРИКАНСКАТА СЛУЖБА ДЕА“!?!КЪДЕ СА ФАКТИТЕ, ДОКАЗАТЕЛСТВАТА? НЕ СЕ ЛИ СТРАХУВАТЕ ,ГОСПОЖА КОЛЕВА И ГОСПОДИН БЛАГОВ? НЕ СЪМ ФЕН НА ВЪПРОСНИЯ ГОСПОДИН, НО ТОВА СА СЕРИОЗНИ ДУМИ, НАПИСАНИ ОТ ВАС.И ЗНАЧИЛИ ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРСКИ СЪД НЕ МОЖЕ ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ? НАЛИ ТОЙ Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ИЛИ … ЦИТИРАНИЯТ КОМЕНТАР НА ГОСПОЖА СТОИЧКОВА И ПОСТАВЕНИТЕ ОТ НЕЯ ВЪПРОСИ СА БЕЗСМИСЛЕНИ?(ПО ОТНОШЕНИЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА, КОЯТО ОБЩЕСТВОТО ОЧАКВА).ВЕРОЯТНО ЩЕ ТРЯБВА ДА АПЕЛИРАМЕ КЪМ „НОВИЯТ ПО-ГОЛЯМ БРАТ“ ДА ПРОЯВИ „БЛАГОСКЛОННОСТ“ И НИ РАЗРЕШИ ДА ПРИЛОЖИМ СИЛАТА НА ЗАКОНА СРЕЩУ ВЪПРОСНИЯ ГОСПОДИН?!? ДА ГИ ПОМОЛИМ ДА „ЗАТВОРЯТ ЧАДЪРА“, РАЗТВОРЕН НАД НЕГО? ИЛИ, ЦИТАТ(ОТ НАПИСАНОТО ОТ ВАС):“ ЗАПАДНИТЕ ЦЕНТРАЛИ НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТА АГЕНТИТЕ ИМ И УПРАВНИЦИТЕ НА ТЕРЕН ДА СЕ ОЗОВАТ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА ЗА КОРУПЦИЯ…“КРАЙ НА ЦИТАТА. ВЕРОЯТНО ТОВА ОБЯСНЯВА НЕГОВАТА САМОУВЕРЕНОСТ, ЧЕ НЕ Е ОСЪДЕН, ЗАЩОТО(В БЪЛГАРИЯ) НЯМА КОЙ ДА ГО ОСЪДИ.Е, НЯКОИ ХОРА СА ЦЕЛУНАТИ ОТ БОГА И СА СЕ РОДИЛИ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО В ДАНТЕЛЕНИ ГАЩИЧКИ. И НАКРАЯ, ИСКАМИ СЕ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА СТРАНА.

    • Ще Ви разочаровам, Българин! България не е нито свободна, нито независима. Българският съд е все още сравнително или поне частично независим, но пък прокуратурата, начело с Главния прокурор са 100 % зависими от изпълнителната власт, службите и геополитическия господар на България. А когато прокуратурата не повдига обвинения, съда е с вързани ръце и нищо не може да направи. А относно Цветанов- 100 % агент на ДЕА е. Има достатъчно доказателства за това. По-скоро на него ще му е трудно да докаже, че не е. Хубава вечер!

  2. ГОСПОДИН БЪЛГАРИН ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ЗАРАДИ ЦВЪКО БЪЛГАРИЯ КОЛКО ПЪТИ Е ОСЪЖДАНА И ЧЕ НАРОДА ЗАЕДНО СЪС ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗАЕДНО СЪС ТЕБЕ

  3. АНОНИМЕН, ПОД ДОСТОИНСТВОТО МИ Е ДА ОТГОВАРЯМ НА „АНОНИМЕН“. НЯМА ДА ПИТАМ ЗАЩО „АНОНИМЕН“ И ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАТЕ. ММОЛБА:ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО НАПИСАНОТО ОТ ГОСПОЖА КОЛЕВА И ГОСПОДИН БЛАГОВ И, МОЛЯ ВИ НЕ МЕ ПОУЧАВАЙТЕ. ИЗГЛЕЖДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ НЕ ВИЖДАТА, А ПИШЕТЕ САМО, ЗА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИТЕ.

    • А, ти щото като си се писал „Българин“, много си се разкрил кой си и въобще не си анонимен. Ха-ха. То друг българин, освен теб, няма. Браво, бе, гению на мисълта.

    • ТИ КАТО СИ БЪЛГАРИН ,НИЕ КАКВИ СМЕ,ШВЕДИ ЛИ СМЕ БЕ ГРОБАРСКА ПОДЛОГО.И ДА ТИ КАЖА ,АМЕРИКАНЦИТЕ СА ЛУДИ ДА ВЕРБУВАТ ТОВА МАЛОУМНО НИЩОЖЕСТВО .ПАК НАЙ ЛОШИЯ ИЗБОР,А С ТАКИВА НЯМА ПОБЕДА.КОЛКОТО ДО ИМЕНАТА ,КАТО МЕ ЧЕТЕШ ДА НЕ БИ ДА СЕ ДОСЕЩАШ КОЙ СЪМ?НО И ДА СЕ ДОСЕЩАШ МЕСТЯ СИ ГО ОТ ЛЕВИЯ КРАЧОЛ В ДЕСНИЯ.БОКЛУК ОТ ШАЙКАТА.

      • ПРОЦЕНТА ДЕБИЛИ Е КЪМ 9%.ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГРОБАРСКАТА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА.

  4. Абсолютно вярно е, че никога не сме били независими, НО! С огромна разлика – преди СССР ни помагаше и живеехме добре при тяхната зависимост, а сега сме оглозгани до кокал, живи трупове, нацията ни агонизира при зависимостта от САЩ и ЕС. Затова – вън от ЕС и НАТО, стига са ни ръфали отвсякъде!

  5. А ТОЙ ЦЕЛИЯТ В БЯЛО!!!!

    Високо „МОРАЛНА“ оставка е когато се подаде преди да те сгащят за ДАЛАВЕРАТА!!!!
    Сгащят ли те, разчуе ли се, оставката е „АМОРАЛНА“ и е подсъдна!!!!
    Отделно пък, за какъв „МОРАЛ“ става въпрос у човек, който е вършил и върши „ДАЛАВЕРИ“!!!!!
    Май за „МОРАЛ НА ПРЕСТЪПНИК“ става въпрос!!!!!!!

    В ГЕРП е бъкано с „МОРАЛ“….от вторият до последният гербер всички и постоянно са „МОРАЛНИ“ ОСТАВКАДЖИИ…..
    С тия „морални“ оставки ще изкарат, че САЛ ПЪРВИЯТ ГЕРБЕР Е БЕЗ „МОРАЛ“….И Е НЕМОРАЛЕН…и все още не подава оставка!!!!!

    Та по тоя повод вица на байОНя със страшния номер.
    „Излизам аз на манежа, целият в бяло – бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки, – оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват – целият цирк в л @йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки…оркестърът свири туш…..“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *