Плач за Цветанов във ФБ: От „Не един, а 10 апартамента заслужавате!“… до „На кого ни оставяш, Бащице?!“

Троловете на ГЕРБ раздраха социалните мрежи с вампирски вой и ужасяващи писъци, покрусени и опечалени от оставката на втория си лидер Цветан Цветанов!

„Един човек ,който създаде всички структури на ГЕРБ..! Който обикаляше ден и нощ градове и паланки..! Заради това ли трябва да бъде изгонен..!“, попита риторично съсипан от скръб герберски трол.

„Плача със сълзи на умиление! Вие бяхте фундамента на моята вяра в партията!В сърцето ми има единствено скръб в момента! А толкова много битки предстоят! На кого ни оставяш?! Защо ни оставяш,бащице!?“ , пък написа друг трол с условното име Стилиян Стоянов.

Истинска емоционална драма се развихря на стената на Цветанов във Фейсбук под поста му, с който той събщава, че след разговор с Бойко Борисов подава оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ и остава само редови член на партията.

„Надявам се, че вашата енергия все още е много необходима на ГЕРБ, за да може да продължава да гради във всяка област! НО… какво то и да се случи ви желая вдъхновение и здраве! И любов, защото всичко е любов!“, пише Мария Бекярова.

„Горе главата! Не сте загубили избори с изключение на президентските????, а следващите президентски не са толкова далеч“, му пожелава бившият главен редактор на пловдивският вестник „Марица“ и настоящ пи-ар на пловдивския кмет ат ГЕРБ Иван Тотев, Anton Baev.

Чувства на признателност изсипва Krassimira Sitrakova: „С дълбоко уважение към Вас, благодаря Ви за всичко,което направихте за да бъде ГЕРБ там, където е ! Вие оставате член на партията, а аз си тръгвам ! Обичам да се поглеждам в огледалото с уважение !“

Имаше и гневни реакции, които сочеха грешките на Цветанов, но те скоропостижно и най-прилежно бяха изтривани от администратора на профила на Цецо. Скандално.нет все пак обаче се добра до някои от тях, секунди преди да бъдат забърсани с гъбата: „Като всяка жива твар и Цветанов може да бъде грешен! Той вкара в ГЕРБ хора като „Пешо айряна“, „Суджука“ със „суджук гейта“ и други! Но, за всяка „народна работа“ се изискват и пари! А Цветанов умееше да намира такива хора! Хора с пари, на които им беше нужна власт!“

„Време беше, съсипахте я тая държава.Оядохте се мамицата ви а народа гладува“, казва потребител, който явно е недоволен от управлението на ГЕРБ.

Едни от феновете на Цветанов пишат, че без него ГЕРБ е нищо, други го съветват да прави нова партия, а Linda Desuza се врича, че ще е признателно до гроб за това, което Цветанов е направил в партията:
„Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!!“ 

Ето част от коментарите, които публикуваме от стената на Цветанов:

Ivan Mitev: Защо запазихте грешния начин за работа на централната банка и подсигурихте да сте пореден политик-жертва на държавната грешка?
Устойчивият политически успех е възможен при правилен начин за работа на централната банка.

Stefan Kraev: Вие сте нужен на ГЕРБ.

Emilia Danovska Не съм съгласна с Вашето решение! Искам Ви в ГЕРБ! Не е честно!Вие сте Най-верният и честен човек
Най- всеотдайният. Ще се върните пак!

Стилиян Стоянов Плача със сълзи на умиление! Вие бяхте фундамента на моята вяра в партията!В сърцето ми има единствено скръб в момента! А толкова много битки предстоят! На кого ни оставяш?! Защо ни оставяш,бащице!?

Ели Манолова-Тончева Голяма грешка…! ! Един човек ,който създаде всички структури на ГЕРБ..! Който обикаляше ден и нощ градове и паланки..! Заради това ли трябва да бъде изгонен..! И то заради това ,че не е нарушил никакви закони ,а като всеки човек е използвал именно .

Alexander Dimitrov Цветанов е сред най-стойностните хора в ГЕРБ. Жалко, че напуска заради хейтърски кампании, водени от политически дебили.

Galia Mareva Първо – на тези избори ГЕРБ има 100 000 гласа по-малко от евро изборите през 2014г.! Второ – коя тихичка, слънчева, спокойничка посланическа службица ще ви избере Б.Б.,

Alexander Ivanov Господин Цветанов, без вас ГЕРБ и нищо! Правете нова партия, смазваме всички на изборите! Тука във фейсбук ще направим група и ще Ви събираме средства за часовниците да подаряваме след всяка нова победа и ще са по-хубави от часовниците на неблагодарника Борисов!

Daniela Shoshova Г-н Цветанов, Вие наистина работихте усърдно и вдъхновяващо! Жалко, че недоброжелатели ни лишиха от политик от Вашата класа. Желая Ви бъдещи успехи и най- вече

Елка Стоичкова Това е морален акт . Разбирам, но не искам да го приема. Благодаря Ви за това , което направихте за ГЕРБ! Желая Ви да бъдете много здрав и успешен ! А защо не и като бъдещ президент!

Ivo Milanov Според мен, това въобще не беше нужно! ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ! Това е стара римска поговорка. Има и още от същата римска поговорка. ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ! Трябва да има последици за комунистите, тая олигофренка сутринта излезе и показа, че не й дреме за нищо и от нищо!!! Значи за НАС винаги има последици, а за ТЯХ никога няма последици! ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВО!

Nikolay Stefanoff Хем разбирам, че е правилно, надявам се и за добро… Хем съм много раздвоен… ????
Разбирам само едно: Че морал се търси само от хора и партии, в които го има!!!

Linda Desuza Ние винаги ще ценим това което направихте за партията. Градихте я от нищото заедно с Борисов. За което ще Ви бъда благодарна до гроб!!
Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!! Поклон ????????????????????????????????????????????

Георги Георгиев Сега остава да си теглите ножа и всички ще сме доволни! :))
P.S. Ама апартаментите ще си останат ваши, налЕ? :))

Temenuga Petkova Респект! Сега можете да започнете съдебни дела срещу всички, които опитаха чрез лъжи и внушения да спечелят изборите.

Danny Iordanova Това е грешка! Дано е за добро, но вече липсваш. И благодаря, че толкова дълго бяхме заедно! Респект!

Георги Чобанов Благодаря Ви за отдадеността и подкрепата през годините. ГЕРБ Ви дължи много, както всеки един от нас на ГЕРБ!

Рада Фърчилова Борисов знае какво прави!! Най-добрият и стойностен политик, който някога е имала България!! Моля ви, не правете драми от това!

Evgenia Hubancheva Много жалко г- н Цветанов! Вие сте неделима част от ГЕРБ! Стойностен политик и човек.!

Sashka Ivanova Ц.Цветанов е човек отговорен,умен и далновиден!
Вярвам ,че още ГЕРБ като партия не го губи и още
ще разчита на компетентността му….Вижте още

Антон Христов Щом подавате оставка значи признавате, че сте получили огромен подкуп за лобизъм под формата на отстъпка за апартамент? Добре, че този път няма да умират вещи лица.

Stoyan Bogoev Най добре е сега да се кандидатирате , като независим за кмет на София. Мисля, че имате отлични шансове. Помислете върху това предложение! Желая ви здраве и всеки ден да продължаваме да тичаме по 10км

Viktoriq Vladimirova Така правят Силните хора! Не прехвърлят вината. Поемат пълната отговорност за собствените си действия и резултатите върху себе си! Респект и огромно уважение за всичко, което дадохте през годините за ГЕРБ, г-н Цветанов!????????

Кинче Дечева Ще те помним с добро ,ти направи много за Герб Бъди жив и здрав

Nikola Lite Вашият труд за изграждането на партията и държавата ще бъде помнен от поколенията господин Цветанов! Заслужен отдих и повече време със семейството!

Нина Бояджиева Илиева Много жалко г-н Цветанов вие сте един човек ,който създаде тази партия и всички структури на ГЕРБ..! Който обикаляше ден и нощ градове и села и се бореше с всичко и всички!
Това бъдете сигурни ще остави една горчивина във всеки избирател симпатизант на ГЕРБ.Благгодаря Ви за положените усилия!

Bonka Ilieva МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА, МИСЛЯ ЧЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАВАТЕ ОСТАВКА. НО РЕШЕНИЕТО Е ВАШЕ, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ.

Кристина Ташева Този човек има доста подръжници, как не Ви е срам корумпиран народе? Изглежда Ви харесва да се забогатява за сметка на хората. Хайде сега и Борисов!

Христиана Тодорова Много съжелявам, много ви харесвах и винаги съм ви вярвала вие бяхте голям стимул

Valentina Slavcheva Аз не я приемам г-н Цветанов ! И никога няма да се съглася , че вината ви е съизмерима с тази оставка ! Не искам тази раздяла ! Баба Диляна от Перник ще се обърне в гроба ! Бъдете жив и здрав !

Emilia Stiga Vakleva Стига ревахте бе, хора! Цецо нито е умрял, нито е напуснал ГЕРБ. Имайте малко повече доверие на преценките и на стратегията на Бойко и на самия Цветан Цветанов!

Paul Sins Същата работа като Доган , от утре тръгни го обвинявай , че дърпа конците . Просто се качва на следващото ниво , като управленец поне с лицето си издава заповеди и взема решения и можеше да му се търси сметка , сега , от утре по телефона ще командори от някой плаж. Иначе логото е дежурното- път на младите… ей ей ей… Тц тц

Silvi G-va Не ми харесва това. Вие направихте толкова много за ГЕРБ и респ. за страната… Знаете ли, работех преди време с първи братовчед на Гечев. И той /след първото ГЕРБ правителство/ каза: “Вчера откъснали на улицата медальона на жена ми. По времето на Цвет…

Verginia Ivanova Мого жалко, господин Цветанов, ще ни липсвате! Съветите да правите нова партия според моето разбиране са погрешни, ако наистина ГЕРБ Ви е в сърцето ( убедена съм че това е така) останете верен на ГЕРБ, хората ще го отценят. Пожелавам Ви много успехи и семейно щастие!

Ivanka Dimova Бъди здрав! Допринесе много за ГЕРБ! Смятам, че и занапред ще бъдеш от полза! Не ги слушай за нова партия! Това ще е предателство!

Ива Йовчева Без Цветанов няма ГЕРБ!! Цветанов създаде ГЕРБ! ????Има една приказка, че няма незаменими хора, но в този случай НЕ ВАЖИ!! НЯМА КОЙ ДА ЗАМЕНИ ДОСТОЙНО ЦВЕТАНОВ!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Не се учудвайте толкова , толкова боклуци се уядоха покрай тях…

  2. ОООООООО МИГ ПРЕКРАСЕН БЛАГОДА ИМ ТИ ГОСПОДИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКА НАРОД ЧЕ ДОЖИВЯХМЕ ДА СЯ СПАСИМ ОТ ЦВЪКО МАХНА И БОКО СКОРО ГОСПОДИ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ А М И Н

  3. По Тошово нямаше подобни безгръбначни.
    Няма да забравя мои познати, които не уважавах, но имахме приказка.
    В момента, в който почнаха да им падат слюнките при споменаването на ГЕРБ и ББ, разбрах, че целуват кунки и пети.
    Избягах като опарен.
    Години по-късно станах милионери и показаха качества като: злоба, отмъстителност, нискокултурие.

  4. Хехеее, щом като без Цвъки няма ГЕРБ, да се радваме! Много са смешни, прозира, че са тролове. Нека си поплачат… идиотите.

  5. БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ ЧЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЦВЪКО А ОТ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ПО СОРО АМИН

  6. А ТОЙ ЦЕЛИЯТ В БЯЛО!!!!

    Високо „МОРАЛНА“ оставка е когато се подаде преди да те сгащят за ДАЛАВЕРАТА!!!!
    Сгащят ли те, разчуе ли се, оставката е „АМОРАЛНА“ и е подсъдна!!!!
    Отделно пък, за какъв „МОРАЛ“ става въпрос у човек, който е вършил и върши „ДАЛАВЕРИ“!!!!!
    Май за „МОРАЛ НА ПРЕСТЪПНИК“ става въпрос!!!!!!!

    В ГЕРП е бъкано с „МОРАЛ“….от вторият до последният гербер всички и постоянно са „МОРАЛНИ“ ОСТАВКАДЖИИ…..
    С тия „морални“ оставки ще изкарат, че САЛ ПЪРВИЯТ ГЕРБЕР Е БЕЗ „МОРАЛ“….И Е НЕМОРАЛЕН…и все още не подава оставка!!!!!

    Та по тоя повод вица на байОНя със страшния номер.
    „Излизам аз на манежа, целият в бяло – бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки, – оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват – целият цирк в л @йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки…оркестърът свири туш…..“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *