Цветанов: Не станах министър, защото трябва да се боря с БСП на огневата линия!

Нова порция нагли лъжи заваля от телевизионния екран, където Цветан Цветанов се появи на дежурен рапорт пред журналистите след цели три почивни дни.

Водещите сервилно го попитаха защо не е станал пак  вътрешен министър и не се ли е изкушавал да се върне на поста си, който заемаше в първия кабинет на Бойко Борисов.

„Имахме много интересен разговор с г-н Борисов. Даже имаше  предложение от Патриотите да бъда отново вътрешен министър. Но тогава с г-н премиера сериозно помислихме кой би могъл да ме замести в парламентарната група. Този път нещата са сериозни, защото  имаме 80 депутата от  БСП, които ще се опитват да клатят правителството.  Затова решихме министър да стане  на г-н Валентин Радев, а аз да остана на огневата линия в парламента и да държа под око БСП, като навреме пресичам всеки техен опит да дестабилизират властта и да разказват небивалици от трибуната. Някой трябва да ги озаптява и това съм аз“, удари се в гърдите Цветанов, същински Матросов.

С две думи той отново ще играе ролата на пазвантин, но този път в парламента. И ще дебне като истинско ченге кой от новите герберски депутати се разсейва, кой се вслушва в думите на врага, кой как гласува, кой с кого контактува – истинско ченге на огневата линия.

Лично ние не знаехме досега, че парламентът ни е военна зона, има си огнева линия и специален фюрер, който да дебне врага. Наивно си мислехме, че депутатите там освен за заплати и командировъчни, са се събрали да коват закони и да мислят за светлото бъдеще на България. А то се оказа, че част от тях са отишли да се сражават за територии, да бранят статуквото и да се дебнат един друг, коладейки се на другарката – в случая на Борисов.

И все пак Цветанов ще играе три роли едновременно. Хем ще е на бойната линия, хем ще оглави вътрешната комисия, както сам призна, хем ще играе ролята на вътрешен министър в сянка или на сив кардинал.

Необяснимо беше изказването му, което е редно да го направи новият министър – не той, защото в момента е просто никой.

Ще назначим нови полицаи. Има достатъчно желаещи. Ще намерим пари и за заплатите им.

Ще  върнем МВР към времето, когато системата бе най-функционална. /Че кога беше това време?!/

Трябва да имаме нови автомобили и ще го направим, ще отделим и  повече пари за гориво.

Ще има полицаи във всяко село – допълни той.

Нямате ли някакво де жавю, драги читатели?

Защото ние имаме. За десети път от ГЕРБ обещават полицай във всяко село, но престъпността си върлува, полицаи няма, избирателите на ГЕРБ си крадат и безчинстват, пребиват старци за два лева, обират къщи, даже свалят гащите на бабите от простора за пране, за да ги шътнат за левче на битака.

Сега изникна нова трактовка на въпроса „полицай във всяко село“. Той щял да бъде частен охранител /разбирайте пъдар, който пази нивите/ и щял да е във връзка с МВР, получавайки допълнителна сума да варди и хората.

Е как така хем частен охранител, хем полицай на половин държавна заплата?

А закона?

Законът ще го променим, заяви самонадеяно Цветанов, без изобщо да му пукне, че това трябва да мине през пленарна зала и да се гласува. Толкова е сигурен как ще гласуват всички, че го и съобщава като свършен факт.

Което пък значи, че ГЕРБ са си напазарували депутати от Марешки и от ДПС.

Или пък, че Цецко отново ни лъже.

Нагло и безпардонно, без да му мигне окото.

И отдавна е превърнал лъжата в свое второ аз.

И професия!

Вярвай, народе, те на това разчитат!

Вярвай и гласувай.

Първо яж кебапчета, после им яж…сещаш се какво!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Думата „боря“ предполага човек да се изправи срещу нещо лошо, негативно, опасно, пошло, застрашаващо оцеляването ни. Какво лошо видя Цецо в БСП, че е застанал на огневата линия и още малко като Матросов ще запуши с тялото си амразурата…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *