Цачева пак излъга! Вижте как финтира зрителите Майчицата на нацията

Няма „политически чадър” над Лазар Влайков, каза Цецка Цачева в пряк ефир.
Мъжът,  с чието оръжие беше убит собственика на заведението, в което се празнуваше  детски рожден ден в тъмна доба, няма никакви преференции.  ГЕРБ, като „принципна и честна“ партия,  е реагирала веднага, като го е изключила от редиците си.  А вчера  го е посъветвала /наредила му е/  да напусне общинския съвет на град Септември, където не беше член, а направо председател. Длъжност, която се дава за особени заслуги.

По устав един член на партията би трябвало да бъде изключен на общо събрание. В ГЕРБ обаче не базарят устава и за слива. Още като стана дума за стрелбата и докато се лансираше идеята, че 6-годишният рожденик е убиецът, Бойко Борисов заяви, че снема доверието си от Влайков и го гони от партията. Без събрания, без протокол.

Ами негова си е партията, ще прави каквото си поиска.

Цачева обаче трябваше да замазва поредния гаф на Бащицата и се изправи храбро пред телевизионния екран. Въпреки че ТОЙ не базари и нея за слива и публично обяви, че я издигнал за кандидат-президент, понеже искал да загуби изборите…При такива думи всеки нормален човек би се засегнал, че е употребен, само наша Цецка не!

Тя продължава да защитава Борисов и би го направила и с голи гърди, ако гледката нямаше да е прекалено стресираща. Затова го направи облечена.

Майката на нацията заяви без да й мигне окото, че няма грам идея за престъпното минало на Влайков. Че два пъти е съден за побой, че е мушкал човек с нож, че е дерибействал и цялото село е пропищяло от него и юмруците му..

Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко едно село, кандидатите ни представят свидетелство за съдимост и неговото е  било чисто, каза Цачева. Но Влайков не е предсадател на общинския съвет на село, а на доста голям град. И тях ли не ги проверяват?

Освен това се оказа два пъти изключван от ГЕРБ. И това ли не се знае в централата? И след като е бил изключван, кой го е приемал отново и го е издигал на все по-високи постове. С тази биография, като нищо на следващите избори и депутат можеше да стане.

Ех, Цецке!

Язък, че ти дадоха министерство, в което трябва да се говори истината и само истината.

Така я извъртя по килифарски, че дори „убитият“ ти дядо от Народния съд се размърда възмутено в гроба.

А колко е просто да си кажете – да – навсякъде сме назначили наши хора, да слушат и да изпълняват и си ги държим с по няколко компромата.  Те дерибействат по места, но така държат населението в подчинение и ни осигуряват гласове. Смее ли някой да се опълчи на пистолета на Влайков и да гласува за друга партия? Още повече, че окръжният прокурор му е пръв приятел и също назначен от партията – кърмилница. С която се кърмят взаимно.

Това за дерибеите по места всеки го знае, само Цецка  -не.

Вярвате ли?

Или в очите ви за заплували вече големи бели корабчета, а на Борисов и кохортата му по цяла флотилия!

Живеем в лъжа, облъчват ни ежедневно с лъжи, управляват ни лъжци, а ние…

Ние се опитваме да ги надлъжем, за да оцелеем.

Няма как да стане.

Един трябва да си отиде.

Или управляващите, или целият народ!

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Защо пак??? Та това е перманентното и състояние.
    На вожда им,също. Преди няколко дни и друга нейна съпартиика се пенявеше из медиите. Пази боже–ако българската майка я олицетворяват с нея. Народа стигна до просешката тояга от такива ,,майчици,,
    Ако седнем да ги изброяваме–свят ще ни се завие.
    Вместо да се показват из пространството, по добре да
    не го правят–за тяхно добро е. Народа знае какви са, и толкова ,,благопожелания,,им изсипва,които се реализират защото, колективното съзнание е мощен фактор. Освен, че са нагли, безочни и безпардонни, са и бездарни, без достойнство и такт за мяра. Е, всяко нещо си има и край–и тези не са изключение.

  2. На тази перманентното й състояние е лъжата. Има ли някой, който още да вярва на ГЕРБ?

  3. БОЖЕ тази дърта кисимора, бивш партиен секретар на БКП,щеше да става майката на нацията – президент плюс върховен главнокомандващ на РБ. Не подалеч от ния отиде комсомолски активист лаладжийката Цвета Караянмева. По това те прилимйт на баба Меркел. И та е била активна комсомолка, викала по площадитеГ: „янки гоу хом“.90% от състава на Герлерастите са бивши чланове на БКП, начело к вождаа им.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *