Христо Проданов: Петков и Василев са опитали да вербуват много наши членове и структури, но хората в БСП са мъдри! (С ВИДЕО)

„Кирил Петков и Асен Василев са водили тайни разговори с много наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни. Не смятам, че тези двамата ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заявка, е, че Петков и Василев са по-скоро десни”. Това коментира в предаването „Събуди се” на Нова телевизия Христо Проданов от БСП.

Проданов заяви, че президентът Радев дълго време не е знаел за политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Проектът е получилил подкрепа от съветници на Радев, а самият президент е научил за него едва преди седмица.

„Преди от БСП да информираме обществото за това, че емисари на Петков и Василев обикалят нашите структури и коалиционните ни партньори с неприлични предложения, се обърнахме към Румен Радев. Той ни обясни, че самият той е научил скоро за готвената партия от двамата му служебни министри, а зад нея стоял бившия член на БСП и настоящ негов секретар в Президентството – Николай Копринков. Именно Копринков е в дъното на тези тайни преговори и опити да бъдат откъснати структури и кадри от левицата в полза на номата партия.

„В БСП не чувстваме ревност. Ние не се отнасяме собственически към своите членове. Всеки в БСП има глава на раменете си и може да мисли. Попитахме Радев, защото искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди пет години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това обещание го спазихме и държим на същото коректно отношение”, посочи Христо Проданов.

„А колкото до проекта на Петков и Василев: За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, поддръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Ако това, което демонстрираха спрямо нашите структури е новият им морал, който възнамеряват предрешени като поредните спасители да ни проповядват – мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси в лично качество, както и какво целят техните ментори”, каза още Христо Проданов. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Спокойно, без никакви „вербовки“ избирателите на БСП ще си дадат гласа за друга формация, като лъсне окончателно сдружаването на Нинова с Борисов и Доган.

    • Не пиши глупости, много бесепари минаха през ада, на други им убиха роднините през управлението на герберите, бизнесмените им също бяха мачкани.

      • Не казвам нищо за редовите бесепари и особено за пострадалите. Говоря за сдружаването на Нинова с Борисов и Доган. Има разлика между хората с леви убеждения и поведението на офицозното БСП. Не я ли забелязваш?

  2. САМО ПРЕДАТЕЛИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА ПОСЛЕДВАТ К ПЕТКОВ И А. ВАСИЛЕВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *