Мика Зайкова: Николай Василев е Корумпиран (С ВИДЕО)

Мика Зайкова заяви, че не харесва предложения преди време от ИТН кандидат за премиер Николай Василев, защото е корумпиран. И още: „ако един човек владее 7 езика, това не значи, че не е корумпиран„, заяви тя в предаването „Карай направо“ по NOVA.

„Честно казано въобще не бях съгласна с първото предложение на ИТН за премиер. Да, не харесвам Ники Василев. Това че говори седем езика, съвсем не значи, че не е корумпиран”, заяви Зайкова И В ПОДКРЕПА НА ДУМИТЕ СИ ИЗВАДИ НА СВЕТЛО ЕДНА ДУЗИНА ПРИМЕРИ ЗА КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ, ОТ КОИТО НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ СЕ Е ОБЛАЖИЛ.

Според нея, още на предишните избори народът категорично е заявил с вота си три неща на депутатите: „Първо: „Искаме промяна!“ Затова избирателите наляха повече гласове на партиите на протеста. Второ: „На никого не даваме болшинство. Никой няма да управлява сам – работете заедно“. И третото, което им каза с ниската избирателна активност е: „Омръзна ми от избори. Спрете с изборите“. Но никой не чу какво каза народът”, смята тя.

НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ БЕШЕ ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ПРЕМИЕР НА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯТА НА МИКА ЗАЙКОВА – СЛАВИ ТРИФОНОВ

Тя допълни, че 46-ото НС е било претъпкано с хора „чието его е много по-голямо от акъла им” и затова голяма част от депутатите „забравили клетвата си” и се изпокарали още преди да си научат имената. „Другата причина за провала на второ поред Народно събрание е, че повечето от хората вътре просто не знаеха как се прави политика. А политика се прави с диалог и с разумен компромис”, допълни още Мика Зайкова. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *