Христина отряза Благо: Няма да виждаш децата!

hristinaБившата на Благо Георгиев – Христина Витанова, не му дава да взима децата през уикендите заради силна ревност и липса на вяра, че той ще влезе някога в правия път.

Причината за решението й е  18-годишното ново гадже на футболиста  ученичката Куини Алис.

„Христина се притеснява, че ако му даде  децата за уикенда, Благо ще вземе и  новата си приятелка, ще се целуват пред тях, ще се лигавят както го правят по клубавете и ще объркат малките „, разказват близки на Витанова. Изнервената бивша гимнастичка обаче стигнала и още по-далеч, тя  забранявала даже  на майката на Благо да вижда внучетата си – Йоана и Давид,  позовавйки се на различни причини и даже й затваряла телефона, пише hotarena.net.

Витанова и футболистът са разделени  от доста време насам и се смяташе, че всеки от тях е продължил  живота си както намери за добре. Благо веднага си намери нова приятелка, с която засега изглежда истински щастлив. Дори се говори, че момичето е бременно.

Точно  това обаче ядосва Христина, тя се смята за пренебрегната и явно още не  е превъзмогнала обидата, че футболистът я изхвърли от живота си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *