Емилия постави Коко Динев на строга диета

Емилия КокоЕмилия  тропнала с крак и подложила любимия си Коко Динев на сезиозна диета.

Фолкаджийката  се изявила като загрижена съпруга, посъветвала се със специалисти и  изготвила бедно откъм калории меню на бизнесмена.

Певицата успяла да убеди пухкавия Коко, че освен за външния си вид, трябва да намали килограмите си и заради здравето, тъй като той не е в първа младост, а живее доста инфарктно.

Съпруга номер 2 е притеснена от огромния му апетит и категорично му е забранила да нагъва  тлъстите меса, дробчета, бъбреци и друга карантия, които редовно присъствали на трапезата му.  Сега той  можел да яде само   крехко пилешко и риба и много салати, издадоха приятели на семейството. Забранени му били и майонезата, яйцата, големите вити баници, които много обичал и даже хайвера, с който мажел препечени филийки.

Емилия му позволявала да си хапва зеленчуци на воля, а той ръмжал в знак на протест. Тя се опитвала да го  научи  да консумира и плодове, които  той отбягвал и ги наричал каприз на слабите женички.

Фолк звездата стигнала дотам, че му намалила и алкохола. Показала му таблица колко калории се съдържат във всяко питие е му разрешавала само по една малка чашка вечер.

Диетата  вече давала ефект и той е смъкнал няколко килограма от доста едрото си тяло. Това допълнително  мотивирало жена му  да го втали. Коко смънкал, че е  доволен от резултата, чувствал се по-леко, дишал по-леко и засега смятал да продължи да слуша нежната си половинка относно менюто си, само че не знаел докога ще издържи без отрупани маси с питиета и тежки мезета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/09zSE5jciIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *