Хиляди украински войници попаднаха в Огневи чувал! Руската артилерия безмилостно и методично Унищожава хора и техника!

Министерството на отбраната на Русия съобщава, че всички вражески атаки в Херсонска област са били успешно отблъснати, информират световните издания.

Руските войски продължават да се сражават, за да отблъснат настъплението на ВСУ по направлението Николаев-Криворижски.

Всички атаки на украинските въоръжени сили са успешно отблъснати в тактическите райони на Николаев и Андреевка, уточняват от ведомството.

В резултат на удара на руската авиация по частите на 24-та механизирана бригада на ВСУ край селището Давидов Брод, Херсонска област, са унищожени до 60 бойци и седем единици военна техника. 

С превъзхождащи танкови подразделения на направленията Золотая Балка и Александровка украинските сили са успяли да пробият в дълбочина руската отбрана и да превземат 4 села. Това са селата Золотая Балка, Новоалександровка, Гавриловка и Любимовка в северната част на Херсонска област.

Подразделенията на руските войски са заели предварително подготвена отбранителна линия и продължават да нанасят масирани огневи удари по противника.

Загубите на украинските бойци в този район възлизат на около 130 души персонал и 23 единици военна техника, съобщава Министерството на отбраната на Русия.

Междувременно, подполковник Андрей Марочко от Народната милиция на ЛНР е съобщил, че частите на ВСУ, които тази сутрин навлязоха на територията на Луганска област по посока на Лисичанск, са попаднали в огнева обсада, информират световните издания.

В момента те се унищожават активно от нашите войски и артилерия, уточнява Андрей Марочко.

„Украинските медии започнаха активно да разпространяват информация, че ВСУ са преминали административната граница на ЛНР и се радват.

Всъщност за военните административни граници няма, украинските войски – няколко хиляди техни войници са влезли в огнева обсада и са активно унищожавани от нашите войски“, разяснява ситуацията Марочко.

Противникът успя да напредне едва 1,5-2 км в посока към Лисичанск и попадна в нашия чувал – допълва Марочко.

„Това беше направено, за да може Зеленски с радост да обяви поредния си успех- нахлуване на територията на ЛНР. Само че той премълчава факта, че е изпратил бойците си на сигурна смърт.

В момента те са подложени на обстрел от три страни едновременно – както от нашите сили, така и от силите на Руската федерация – от север, изток и юг. Всички, които навлизат на територията на ЛНР, са систематично унищожавани“, подчертава офицерът от армията на ЛНР.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Не са радостни тези новини, взаимното изтребване на руснаци на тази земя е пъкления сатанински план на англосаксонците, подготвян години наред. За такава касапница изглежда ни подготвят и нас, вторият най-близък народ на руския. И нашите подлеци, начело с БОКО велики го потвърждават ежедневно. По знак на Борисов изпълзяха такива видни личности като крадлата Поптодорова, Плевналиев, чакаме и Соломонча. Все още не ми е ясно каква маневра е отказът на Радев да не подпише заедно с всички источноевропейски русофоби одобряването на Украина за НАТО. Не че на Путин и на Русия това ще направи впечатление, войната е в напреднала фаза,началниците, както и васалите са ясни. Ако този ход на Радев спаси остатъците от нашето национално достоинство ще сме му благодарни. Участието ни във война срещу Русия по прогноза на Вацев май върви с бърз ход към целта.

    • Предния ден Столтенберг се изказа че НАТО не иска да воюва с Русия, Радев го чу и веднага направи правилният извод. Радев прави това, което му нареждат, Боко ще прави същото.Васалите нямат право да правят каквото си искат.

  2. Свободата Санчо,е на Върха на копието!Без борба,няма Свобода!Народа е с Русия!!!Никой,и Нищо не може да накара българският народ да се бие на страната на Фашизма!Не го ли разбрахте бе,ОЛИГОФРЕНИ?! ИЗПРАТЕТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА,И ТО НА ПЪРВА ЛИНИЯ,БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОРА НА БЪЛГАРИЯ!

  3. ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА НАТО ЕС САЩ И ИЗПРАВЯТЕ БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ИМАТЕ ОМРАЗАТА НА 95 % ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ ФАШИСТИ ОТИДЕТЕ ВИЕ И ПРАТЕТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА ЗАЩИТАВАТ ФАШИСТКА УКРАЙНА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *