Хиляди Протестиращи изпратиха Прокуратурата от Президентството с Освирквания и викове „Гешев е позор“!

В 16:15 часа трите джипа на Прокуратурата напуснаха сградата на Президентството. Събралото се за минути множество от около 2 хил. души освиркаха прокурорите и полицаите с познатия вече речитатив: „Гешев е позор“. Площадът бе огласен и от викове „Мафия“.

На предната седалка в една от колите се видя охранителят „Бюро по защита”, който стана популярен при ареста на зам.-министър Желев, заради посиненото си око и талибанската си визия.

Входа на президентството бе заварден от 2 реда полицаи. Отцепена беше и голяма част от площада пред „Дондуков 2“, а на всички входовете  на Президентството бяха поставени екипи на жандармерията. Полицаите изглеждаха видимо изнервени и непрекъснато гледаха часовниците си. Един от тях окуражи колегите си да се усмихнат, на което негов колега реагира: „Няма за какво“.

Служителка на жандармерията извади камера, с която започна да снима всички протестиращи и хората коментираха, че сега очакват да ги изкарат или с коронавирус или да им съставят някой акт по скалъпено нарушение.

Болшинството от събралите се над 2 хил. протестиращи в защита на президента Радев, бяха млади, като сред тях имаше майки с деца и бременни. Това е едва началото на протеста. Очакванията са малко- по късно пред Президентството да се съберат огромно количество хора. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ ДО НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ САМО ТАКА ЩЕ СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *