Слави Трифонов: Търпението на народа е чутовно. Време е да се Разгневим! (С ВИДЕО)

Търпението на народа ни е чутовно. Овладени медии и институции, овладени силови структури – резултатът е този, който виждаме – Диктатура! Прокуратурата действа като мафиотска шайка. Една групировка е овладяла държавата и я ползва за изцяло за собствена изгода.

Това коментира Слави Трифонов във ВИДЕО, публикувано в личния му профил във Facebook. Видео обръщението можете да гледате в края на тази статия.

Тв. водещият определи нахлуването на прокурори в Президентството днес като „беззаконие“ и „грубо погазване на Конституцията“.

„Несправедливо, незаконно и неморално е. И много скандално. Да не говорим, че не е налице основателна причина за подобно действие. Става въпрос за президентската институция, без значение кой е президента“, коментира Трифонов.

Трифонов заяви: „Не знае има ли връзка между днешните акции и изявлението на Радев вчера срещу охраняването на Доган и Пеевски от НСО“. Но отсече: „Не вярва в случайности!“

„От много време България е в Диктатура – която генерира лавина от скандали, абсолютно неприемливи за политическата система неща и за живота ни като граждани. Всеки ден – скандал след скандал. А само един от тях би трябвало да ликвидира правителството и цялата разработена през последните 10 години от Борисов мафиотска система на управление“, заяви още Трифонов.

“Търпението на народа е чутовно. Овладени медии и институции, овладени силови структури… а резултатът е този, който виждаме – Диктатура! Прокуратурата вече действа като мафиотска шайка. Цялата заявка на главния прокурор, че ще се бори с битовата престъпност, олигархията и силовите структури, вече изглежда доста жалко. Изглежда като услуга на една група срещу друга група. Сякаш една група е овладяла държавата и я ползва за собствено благоденствие.

Крайно време е пословично търпеливият ни народ да се разгневи”, завърши Слави Трифонов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ПОВЕЧЕ ОЛОВО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ Е ПОСЛЕДНИЯ ШАНС ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НЕ ХОДИ НА ПЛАЖ И ЗА ГЪБИ СЕГА ИЛИ НИКОГА ВЪН МАФИЯ ГЕРБ

  2. Славчо, ако алтернативата на сегашното управление са тези „протестиращи“, които останаха след 22,00 часа снощи, по-добре да остане сегашното положение. Кой запален привърженик на някаква идея ще стои цяла нощ на площада и ще провокира насилие? Всеки се досеща за организаторите на тези „протестиращи“.

  3. Слави,така си живя Държавна сигурност по времето на Тодор Живков,цели 45 години.Сега техните синове,дъщери и внуци са тези от които се възмущаваш,че си живуркат на гърба на народа и са обсебили цялата държава

  4. Слави,.!Нищо,нищо,нищо,нищо,нищо,нищо НЕ СЕ Е променило,през тези 30 години.Същата тодорживкова диктатура,която Аз преживях и се борих с нея 16 г.(преследваха ме,гониха ме,затваряха ме,съдиха ме,прокуждаха ме в чужбина-гонене,гонене,че сега съм признат за Репресиран.Покани ме е твоето предаване да си поговорим.Девизът ми е;-Че,“Аз не приличам на нито един от моите съ временици“и ти не си имал до сега такъв събеседник.0887128282.Така че такава диктатура се събаря само и единствено с ОРЪЖИЕ.Снощи…не гръмна нито едно оръжие.Покани ме,ще дискутираме и моята книга“Спирка „Нов живот“,която мисля,че ти подарих през,около,-2002-3 г

  5. AZ SUM OT SLIVEN, VUZMOSHTAVA SE OT TOVA KOETO STAVA V BULGARIQ.PENSIONER SUM NA 74 GOD. SLAVI KRAINO VREME E DA POMOGNESH I DA POVEDESH NARODA IMASH OPIT I ZNANIQ, VQRVAM V TEB SLAVI, BADI SEBESI NE SE PROMENQI ZASHTOTO NARODA TE OBICA, TRUDNOE ZNAM NO NAPRAVI I NENUJNOTO ZA DA BUDE BULGARIQ NA BULGARITE, VQRVAME VUV VAS SLAVI USPEX MNOGO mi se izka pone vednuj da vidq tvoeto PREDAVANE na jivo. Blagodarq.

  6. Трифонов ти ли си най-големия съдник в държавата. Ти си по долен от сегашните.

  7. АминБог да помага на Бълхария да се очисти от изедници и рушителите и❤

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *