Футболистите започнаха да си мерят пи*ките

Явно родните футболисти в момента нямат друга работа и вместо да се състезават кой рита най-добре, започнаха да се задяват кой е най-добър в леглото.

Благо и БилянаНачалото постави  Ники Михайлов с колаж в Инстаграм, който казва, че вратарите го правят най-добре. Тази шега беше изтълкувана като провокация към другите двама най-големи свалячи Благо Георгиев и Валери Божинов. Тримата отдавна се заяждат на тема мацки и добра работа под чаршафите с тях.

Кой знае защо Благо прие обидата лично  и метна в Инстаграм своя снимка с текста на Юзеф Булатович – „Все още не съм срещал котка, която да се притеснява, какво си мислят мишките за нея“. Това пък веднага бе изтълкувано, че Благо смята себе си за котарак, а другите за жалки мишоци на фона на половите му подвизи.

Ники Михайлов придружи твърденията си със снимка, на която той и Алисия се целуват, а Благо сложи собствената си персона. Неговият пост бе харесан първо от Николета Лозанова, която написа под него едно възхитено и многозначително „Уаууууууу“.

Всички знаят, че Божинов е на лагер, а любимата му съпруга отдъхва на морето не с кого да е, а в компанията на Благой и други техни приятели. Нищо чудно двамата да са се сближили още повече, тъй като се знае, че Благой мацка не пропуска, пък било то и жена на колега.

След приключението му с годеницата на Ицо Стоте манекенки, сега футболистът е без гадже и налита на всички хубавици около него. Валери не се е изказал по въпроса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *