Васил Найденов обвини Беновска, че му е окрала парите

Васил Найденов розовоМълчаливият и деликатен Васил Найденов внезапно избухна срещу Илиана Беновска и то на тема пари. Той я обвини в скриване на информация и за загубите на хиляди вложители.

Тогава ме накараха да преместя всичките си вложения в Частна земеделска инвестиционна банка. Средствата ми бяха в друга банка, но ме подлъгаха, като и други певци и артисти. Госпожа Беновска най-безсрамно лъжеше, че всичко във финансовата институция е наред, докато банката се сгромоляса.

Разберете ме. Там бяха всичките ми пари от цялата ми трудова кариера, изплака Кеца. Останах без стотинка. Тогава се наложи да отида в централата на БСП при Красимир Премянов  и да го моля буквално със сълзи на очи да ми даде парите. Той знаеше, че пея против партията му и комунизма, но се оказа човек, задейства много връзки и ми възстановиха сумата от банката. После аз от моите пари дадох на други колеги на Стоянка Мутафова, на Татяна Лолова, на хора от телевизията, за да ги вложат те до сумата, до която ги възстановяват  и после да ги теглят и да ми ги връщат. Наложи ми се да участвам в невероятен цирк заради пресаташето, което предния ден излъга, че с банката всичко е наред.

И сега слушам същата дама да каканиже, че всичко с КТБ е наред, а моите пари пък са там, изплака певецът.

Беновска отговори с остро писмо, че не носи вина, че хората си влагат парите за повече лихви, че не преценят риска, че не ги слагат в няколко банки. Съжалявам за господин Найденов, но с цялото ми уважение рискът е негов и нека да не обвинява други хора за това, написа тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *