Вихра жалее по Иван в Лондон

Иван и ИринаВихра Петрова не можа да преглътне факта, че след като съпругът й Иван я изостави заради приятелката  й Ирина Тенчева, но сега двамата сключили тайно брак в Лондон.

Щом чула лошата за нея новина, Вихра веднага хванала самолета също за Лондон, за да преосмисли отново разпадналия й се брак и да разбере от атмосферата в града защо точно там бившата приятелка и бившият й мъж са решили да се женят.

Брюнетката сега се  намира край Темза  и смята да остане поне още седмица, докато притъпи  болката си от предателството на двамата. Там тя ще се разтуши и с концерт на любимия си изпълнител Роби Уилямс и ще провери какви са възможностите да се изнесе в Англия и да работи в тамошна телевизия.

,,Видях студиото, за което самата аз  винаги съм си мечтала! Няма случайни неща в живота! Пожелах си да мога да водя предаване точно в такова студио, а мечтите ми винаги се сбъдват…“, написа в профила си бившата  съпруга. Тя така й не можа да преживее развода, не си намери приятел  и все още страда по Иван, издадоха нейни близки.

Вихра и Иван се разделиха по най-скандалния начин, като с развода им се занимаваха всички медии. Двамата развяваха кирливи  ризи, а Вихра тичаше от студио в студио и разказваше със сълзи на очи за трагедията си. Изкарваше се жертва на коварната си приятелка, а Иван даваше контраинтервюта, в които казваше, че просто е спрял да я обича повече. Тя пък го заплаши, че никога повече няма да му даде да види дъщеря им Ава, а после орева медиите, че той не идвал да я види.

По-късно Вихра пусна сама няколко слуха за себе си, че има ново гадже, за да ядоса блудния си съпруг, но той така и не се върна при нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *