Феодалът – кмет Ценко Чоков правил групов с*кс със сина си!

Скандалният кмет на село Галиче върти три любовници!

Ценко Чоков
Ценко Чоков

Скандалният кмет на Галиче Ценко Чоков втрещява съселяните си от бедното северозападно село не само с тузарския джип „Мерцедес“, чиято покупка неотдавна отпразнува с ромски оркестър и промишлени количества уиски, а и с разюзданото си сексуално поведение.

Жители на Галиче разкриха пред Skandalno.net, че нито един от пороците на 21-ви век – алкохол, жени и хазарт, не са чужди на 56-годишният гологлав феодал. Според клюката във врачанското село, която самият Ценко не отрича, а горещо поддържа пред свитата си, несменяемият управник върти цели три любовници. Интимните трепети на Ценко Чоков не са тайна даже и за съпругата му Гълъбинка, която обаче се е примирила с непрестанният сексуален апетит на мъжа си.

Ценко Чоков
Ценко Чоков

„Ценко дарява с ласки три момичета – теменужка от ромския квартал „Метковец“ във Враца, Росица от близкото село Хърлец, която е учителска съпруга, както и голямата му любов – Деси от Мездра, на която сложи 600 кубика силикон в гърдите преди около 2 месеца, разкриват запознати с интимните тайни на гологлавия феодал.

Именно заради последната си любов Ценко Чоков развързал щедро кесията и броил 220 хил. лв. за баровския джип „Мерцедес“. Решеното в бяло кметско возило преди дни се превърна в национална сензация след като бе разпространен видеоклип от празненството послучай покупката му.

Ценко Чоков
Ценко Чоков

На култовото видео Ценко Чоков танцува мазен кючек около джипа с чаша уиски в ръка, а ромски изпълнител пее рефрена „Най-хубавите коли карат тарикатите, а белите джипове са за вечните кметове“.

В Галиче разправят, че Ценко дъържал много на последната си любовница, тъй като я измъкнал от Златко Малкия – дясна ръка на врачанския гангстер Данчо Пръча. Кметът феодал успял да омае чернокосата Деси това лято и от тогава е непривично щедър към нея. „Напазарува й чисто нов автомобил „Мини Купър“, сложи й цици и джуки и често я праща по скъпи екскурзии“, обсъждат под сурдинка кмета си жителите на Галиче.

Въпреки, че почти денонощно е с новата си сексуална тръпка, Ценко Чоково не се разделя и с другите си две любовници и даже им е забранил да се срещат с други мъже докато са със статут на негови държанки.

„С Теменужка от Метковец се вижда от поне 3-4 години. Тя не му отказва нищо, даже е правила групов секс с него и със сина му Мартин“, шушукат в Галиче. Кметът – феодал чат-пат намира време и за Росица от село Хърлец, която му имала страха, тъй като се случвало да й посяга.

Ценко Чоков
Ценко Чоков

Иначе сексуалните безредици на Ценко Чоков не са новост за съселяните му. По-паметливите от тях си спомнят как преди 15 години управникът с масивните златни ланци въртеше любов с 16-годишната тогава ученичка Верка Кременска, чийто баща Павлин бе наемател на фурната в Галиче. След като научава, че непълнолетната му щерка излиза с Ценко Чоков, баща й забранява да излиза от къщи. Скоро след това паркираният пред дома на семейство Кременски микробус „Мерцедес“ е направен на решето с автоматни откоси. Полицията открива наоколо 24 гилзи от калашников. Малко след този атентат следва погар в гаража на хлебаря с порочната щерка, при който изгаря автомобила му „Алфа Ромео“. След тези случки фамилия Кременски напуска село Галиче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не знам колко са верни тези дето ги разправяте,но си спомням че този кмет на времето беше озаптил циганските набези в селото и нощем дежуреше да охранява ,доколкото си спомням-това пак вие журналистите го писахте!Това че има любовници е по-добре отколкото ако е гей-или вие предпочитате такива?

  2. примат за отстрел от упор. Цялото му семейство до 3 коляно, кремирани и изсипани в някой селски кенеф в Галиче, с клекало.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *